torstai 1. elokuuta 2013

Erittäin objektiivinen analyysi uudesta bodycombat-ohjelmasta (56)

Jostain syystä minulla on viime viikkoina ollut keskiviikkoisin jotain olevinaan tärkeämpää tekemistä kuin hillua Fiiliksessä uudessa bodycombatissa (ohjelma 56). Eilenkin olin ajatellut meneväni illan pumppiin, mutta aikataulut muuttuivat sen verran, että ehdinkin hyvin kokeilemaan viimein uutta settiä. Ja voin luvata, että jos en sairaana ole, niin aion olla paikalla tulevaisuudessakin joka ikinen keskiviikko (ja/tai perjantai, jos combat samalla paikalla pysyy kuin ennen).

Pitkän tauon jälkeen olin tietysti ihan fiiliksissä heti lämppäreissä, ja taisin aloittaa liian lujaa. Kun ei tiedä, mitä on tulossa, niin sitä vaan tekee täysiä kaiken. Harmikseni olin unohtanut sykevyön kotiin, olisi ollut hauska seurata sykkeitä ja muutenkin tietää kulutus tuon rääkin aikana.

Mutta siis siihen analyysiin: AIVAN MAHTAVAA! 

Lämppäreitten aikana ajattelin, että jaa tätäkö tää olikin, mikään ei ole muuttunut. Vaan eipä se ihan niin mennytkään. Jokusen vuoden combatia harrastaneena sain yllättyä uusista liikkeistä (vaativia!) ja taas on jotain opittavaa - jes!

Muutamaan edelliseen ohjelmaan verrattuna tässä 56. on tosi nopea tahti, syke, meno ja meininki. Ei tullut sellaisia tän seuraavan voi ottaa vähän iisimmin -taisteluita ollenkaan, vaan kova tahti pysyi tunnin alusta loppuun. Tai no, ainahan combatissa on kova tahti, mutta tiedättehän, esimerkiksi joskus saattaa joku hidasliikkeisempi karate-setti antaa mahdollisuuden pieneen "palautteluun".

Nyt en enää myöskään ihmettele sitä, että tänne blogiin oli joku eksynyt googlettamalla 'bodycombat oikea alakoukku' :D Vaikka en aiheesta olekaan kirjoittanut mitään (combatista vaan noin yleensä), niin enpä ihmettele, että kyseinen liike on viimeistään nyt tullut ajankohtaiseksi. Uudessa ohjelmassa meinaan lyötiin ihan muutama alakoukku. Oman arvioni mukaan määrä liikkui noin tuhannessa, about.

Ja ai herrajestassentään, se uusi matrix-potku! Nämä mun loman jälkeen olen vielä väsynyt
-reiteni/pakarani ei tahtonut millään kestää loppuun asti. Sattuuuuuuuu! Mun jalat tärisi, kun pääsin kotiin. Ah, ihanaa!


Ihastuin myös vierailevaan ohjaajaan Lauraan. Toivottavasti hänet saadaan joskus toistekin tuuraamaan tarvittaessa combatia. Mahtava tsemppaus ja meno päällä koko tunnin. Vaikka eihän mikään tietysti voita meidän omaa Henniä :)

Ainiin, ja lihaskuntotreeni lopussa oli.. Sanoinkuvaamaton. Mene ja kokeile!


Ps. Jos haluat tsekata uuden ohjelman biisit, ne on täällä.


Ei kommentteja: