maanantai 12. elokuuta 2013

Uusi lempilajini CX

Pidin lupaukseni, toisen niistä, liittyen CX:ään. Viime viikon sunnuntain tunnin jälkeen kärsin kaameista vatsalihas-kylkilihas-kivuista torstaihin asti. Ai! No, ei auttanut muu, kuin mennä eilen uudestaan. Siitähän sen tietää, että jotain on tehnyt, kun sattuu - vai mitä?

Innoittajana toimi kyllä vähän sekin, että sunnuntaisella Prisma-kierroksella, kun poika veti ties monettako kierrosta karusellissa, huomasin Fitin tuplanumeron edulliseen hintaan. Ja kun kannessa hehkutettiin vyötärönkavennustreeneistä (jopa -10 senttiä!), niin oli pakko heittää sekin autokärryyn. Kotona pistin miehet ulos ja heittäydyin sohvalle selailemaan lehteä.




Etsin heti tuon vyötärö kapeaksi -treeniohjeen. Ja kappas. Melkein kaikki ehdotetut liikkeet ovat kuin suoraan CXWorx-tunnilta. Sanotaanko, että juuri tuon kaltainen treeni on ehkä vähän haastavaa suorittaa omin nokkineen kotona. Vai pitäisitkö itsesi lankussa kotona vielä kun sattuu, sattuu, sattuu? No et! Älä valehtele! Mutta jos Titta käskee, ni sillon se on pidettävä! Siksipä vilkaisin kelloa, tsekkasin puhelimella Fiiliksen lukkarin ja ryntäsin pakkaamaan kamojani. Hemmetti sentään! Mäkin haluan tämän suoran vartaloni uuteen muotoon! Ja vähintään se -10 senttiä, kiitos!

Ryntäsin siis spinning 1 -tunnille ja sen jälkeen tuohon CX:ään. Pitäähän se rasva polttaa noiden tulevien vatsalihasteni tieltä, haha! :) Ihan mahtavat treenit, ihan mahtava fiilis!!

Terkuin,
kapean vyötärön metsästäjä

Ei kommentteja: