torstai 8. elokuuta 2013

Bodycombat, OMG!

Siis vähänkö siiiiistiiiiiii!! :D Saanko vähän teineillä? Mutta kun ei eilistä bodycombatia oikein voi muutenkaan kuvailla!

Se on vaan niin mukaansa tempaavaa mahtavuutta. Ja mukaan oli saatu taas muutama ensikertalainenkin; olen vakuuttunut, että ei tosiaankaan jäänyt viimeiseksi heilläkään!

Henni saa kyllä aina tsempattua jumppareista ne viimeisetkin hikinorot valumaan. Tunnilla saa tuntea ryhmäliikunnan yhteisöllisyyden. Ja me naurettiin. Me lyötiin, potkittiin, taisteltiin ja samalla HYMYILTIIN. Ei, ei tämä ole ihan normaalin ihmisen tapa viettää 28-asteista keskiviikkoiltaa. Mutta ehdota jotain hauskempaa?

Muistin jopa ottaa sykevyöni mukaan. Jos nyt jotain nämä kulutustiedot ja sykehommat kiinnostaa, niin keskisyke tais olla 130-140 kieppeillä ja maksimi 175. Kaloreita kului sellaiset 580. Myönnän rehellisesti, että en tainnut pistää itseäni täysillä likoon. Oli niin kuuma ja seliseli.

Tunnilla paljastui myös muutama pikku salaisuus. Syksyn lukkariin ei ole tulossa toista bodycombatia! :( Tämähän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että keskiviikkoiltaisin Fiilikseen pakkautuu reilu 50 hullua hillujaa ja sali on tupaten täynnä, vai mitä? Itse vähän harmittelen tuota perjantai-combatin puuttumista, kun tykkäsin siellä käydä sopivan kellonajan ja juuri sen vähän väljemmän jumppasalin takia. No, näillä mennään, kun tiedetään se toinenkin pieni "salaisuus"... ;) Eikä siitä sitten sen enempää, paitsi että, voi ei mä kuolen ku on niin ihanaa jeejee höpöhöpö söpösöpö ah niisk! <3 <3



                                                                                              Kuva.
Tässä teille Matrix-potku. Ehkä vielä vähän treenattava, että tuohon päästään :)

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

vain yksi combatti viikossa on susi uutinen. Joutuu yhden esitaistelun käymään kotona frisbeegolfaajan kanssa keskiviikkoillasta. Voimia kerättävä.. ettei hyydy alkumetreille.

Heidi kirjoitti...

Eiks se olisi tasapuolista, että vuoroviikoin frisbeegolf / combat :D Ja ei kait ne talvipakkasilla siellä heittele? Jos, niin hulluja ovat koko porukka!

Unknown kirjoitti...

on ne hulluja eikä siinä köntystelyssä edes syke nouse. Fb:tä voi pelata säässä kuin säässä, perhe-esteet taitavat olla lajin ainoat esteet ja nekin neuvoteltavissa. Combatissa about tunti,fb:ssä minimissä 3 maksimissa 6 plus voitetut/hävityt oluet pubissa,ehkä jatkot keskustassa klo:4, huomattava lajikohtainen ero

Unknown kirjoitti...

maksimissa väärä tieto, kellon ympäri yötämyöten,viikkotolkulla..

Heidi kirjoitti...

Haha! Olen kyllä kuullut juurikin tuontapaisia kommentteja muiltakin fribeegolf-vaimoilta ;) Täytyy olla tyytyväinen, että oma ukkeli ei ole kiinnostunut MISTÄÄN (siis ei tosiaankaan ja kertakaikkiaan yhtään mistään) peleistä. Joskus viikon anelun jälkeen tyyppi suostuu pelaamaan illalla erän Trivial Pursuitia, siinä kaikki :D