tiistai 6. elokuuta 2013

Zumbasta, vaihteeksi

Juoksin eilen myöhässä ja raivosta kihisevänä Fiilikseen zumba-tunnille. Saimme juuri ennen lähtöäni kunnon perheriidan aikaiseksi Herra Heinämäki dvd:stä, uskokaa tai älkää. Ja niin kiukkuinen en ole ollut sitten - en edes muista milloin!

Onneksi pakenin kotoa ja paikalta, muutenkin olisin varmaan vieläkin vääntämässä siitä, olenko minä muka se, joka antaa aina lapselle periksi, vai valitsenko vain pienemmän pahan ja isompien asioiden kohdalla pidän pääni. Yritän siis itse noudattaa sääntöä valitse taistelusi. Mies taas haluaa olla ehdottomampi. No, onneksi zumban jälkeen asiasta päästiin yhteisymmärrykseen. Ja ehkä tuon Herra Heinämäen kohdalla tuli pientä ylilyöntiä puolin ja toisin :)

Mutta itse asiaan, eli zumbaan!

Uudessä lämppärissä oli vauhtia ja paikoin en meinannut pysyä mukanakaan. Tosin ajatukset harhailivat vielä kotioloissa.. Mutta kun päästiin veivaamaan vanhoja tuttuja, niin johan unohtui taas muu maailma ympäriltä! Ihan parasta!

Kauheassa kiireessä olin kerrankin ehtinyt ja muistanut viritellä sykemittarin mukaan. Keskisyke huiteli tunnin ajan jossain 135 ja maksimi taisi olla 165. Kaloreitakin tunnin aikana kului huimat 500!! Hm. Mielessäni jo laskeskelen, montako siivua isosta Tobleronesta voisin tänään ottaa...

Tunnilla yritin pohtia sitä, miksi tuo Annin zumba on niin hirveän hyvä ja hauska. En mä yhtään osaa sanoa, muutaman arvauksen kuitenkin heitän:
- Anni on itse niin taitava, että sitä on ilo katsella ja toivoa, että osaisi tehdä edes pienesti ja vähän sinne päin.
- Tunnit on osittain helppoja ja osittain haastavia, siis sopivia.
- Biisilista ja tanssit on vaihtuu ja toistoa ei ole yhtään liikaa. (Ps. Odotan innolla, milloin ohjelmaan tulee taas jotain bollywood-meininkejä!)
- Monet koreografiat ovat kuin pieniä tarinoita! Nehän kiehtoo aina :)

Edelliset siis jo aikaisemmin postaamieni huomioiden lisäksi. Lyhyesti: ihan sairaan hauskaa!

Tuon zumban jälkeen tulikin taas pitkästä aikaa se olo, että hemmetti täähän on ihan sairaan kivaa ja mä haluan tällasen olon joka päivä! Ihanaa energiaa, hyvää oloa, hymyä ja positiivista mieltä. Tästä edespäin elän ilosta!


Ei kommentteja: