lauantai 31. elokuuta 2013

Kuulatunti from hell

Blogisti otti turpaan tänään oikein kunnolla. Lähdin uhmakkaasti kohti Gentsun kuulatuntia, koska muutakaan urheilua ei toistaiseksi ole lauantaisin tarjolla (ulkoliikuntaa? - ei kiitos). Tähän on onneksi, luojalle kiitos, tulossa muutos ensi viikolla, kun Fiiliksen syyslukkari pyörähtää käyntiin maanantaina. Tarkoituksenani oli siis mennä kuulaan hankkimaan vähän lihasta, jotta jaksaisin maanantaina sitten piestä lyödä kaverin pistareihin vielä vähän kovempaa :D Luulenpa vaan, että maanantaina olen niin tönkössä kunnossa, että tuskin edes osun mihinkään. Ja se on tämänpäiväisen kuulatreenin vika!

Lämmittelyn jälkeen setit oli seuraavat:
1.
1 minuutti: vatsarutistus ja kuulan nosto kohti kattoa, kyykky kuula sylissä, etuheilautus - jokaista liikettä aina neljä kappaletta ja vaihto seuraavaan liikkeeseen.
1 minuutti: askelkyykkyjä tatamia ympäri.
Yhteensä 10 minuuttia. Tein 10kg kuulalla.

2.
1 minuutti: kuulan maastaveto rinnalle ja työntö, yhdellä kuulalla.
1 minuutti: askelkyykkyjä tatamia ympäri.
Yhteensä 10 minuuttia. Tein 10kg kuulalla.

3.
1 minuutti: tempaus, rinnalle lasku, omeletti, työntö eteenpäin ja suoraan uuteen tempaukseen. Toistoja 2 per käsi ja vaihto toiseen käteen.
1 minuutti: askelkyykkyjä tatamia ympäri.
Yhteensä 10 minuuttia. Tein 8kg kuulalla, ihan vaan ton omeletin takia. En ole liikettä tehnyt aikoihin. (Ja nytkin pelotti koko ajan, että jysäytän kuulan polveeni :D)

Loppuhuipennukseksi (5 toiston jälkeen kädenvaihto):
1 minuutti: etuheilautus yhdellä kädellä
1 minuutti: rinnalleveto
1 minuutti: sellanen sivulta yläkautta pyöräytys toiselle sivulle (vatsalihas) - en tiedä oikeaa termiä
1 minuutti: tempaus.
Tein 10kg kuulalla, mutta olisi mennyt 12-kiloisellakin.

ME TEHTIIN TUNNIN AIKANA 15 MINUUTTIA ASKELKYYKKYJÄ!! Pahinta mitä oikeasti voi olla olemassa nälänhädän ja sodan jälkeen. Ei olisi ehkä Fiiliksessä mennyt noilla vikoilla kierroksilla enää mun askelkyykkyjen tekniikat läpi ;)

Mutta arvatkaapa mitä, rakkaat lukijani????!½!! En muista, kauanko olen nyt sitä vyötäröprojektia koettanut pitää yllä, mutta tein tänään mittauksen (tein silloin aloitellessanikin) - vyötäröltä on hävinnyt KAKSI SENTTIÄ! Vaikka luku on noin naurettavan pieni, niin mä olen ihan ihmeissäni!!! Kaksi senttiä! En olisi ikinä uskonut!

Hyvät, arvon ihmiset: cxworx really works! Tästä on hyvä jatkaa.

Heti kun mä pystyn taas kävelemään.


Ei kommentteja: