torstai 22. elokuuta 2013

Pakaran muokkausta

Oli vakaasti päättänyt tänään mennä balanceen. Jostain syystä kuitenkin, kun olin koko päivän istunut toimistossa ja tuijottanut näyttöä, sekä aivot että kroppa kaipasi jotain kunnon äksöniä. Sitä tarjoili tänään Fiilis, Henni ja muokkaus, auts!

Tunnin sisältö hipoi täydellisyyttä, kun ottaa huomioon tämän vyötäröongelman ja -projektin :) Tuli vähän mieleen cx höystettynä 20 minuutin pakaratreenillä. Ja siltä se myös tuntui. Tiistaisen cx-vatsalihaskrampin jälkeen tosin mikä hyvänsä tuntuu parinkin päivän päästä pahalta.. Ainakin mulla.

Tsemppimieltä loi ikipirteä Henni. Oikeesti, jos jonkun ihmisen tunnilla naurattaa (kovasti), se on mitä ilmeisemmin Henni näyttämässä mitä ei pitäisi tehdä. Ehkä aavistuksen liioitellen. Ehkä.

Toi muokkaus oli myös aika erilainen kun mihin olen tottunut. Sattumalta olin varmaan ekaa kertaa Hennin muokkauksessa. Ja jännityksellä jään odottamaan FiilisFitiä, koska huhujen (=Hennin) mukaan siinä on jotain samaa, mutta vielä RANKEMPAA. Jes! Oon jostain syystä innostunut kaikista rääkki-tunneista :)

Lopputulema: tosi kiva muokkaus ja miksi, miksi en ole käynyt tuolla pitkään aikaan! Vaihtelu selvästi virkistää!


Ps. Suunnittelen kovasti blogin siirtämistä Lilyn alle, kun täällä on niin yksinäistä. Lukijoita kyllä käy kiitettävästi, useimpina päivinä siinä sadan lukijan kieppeillä, mutta kukaan ei sano mitään :) Ihan rohkeasti vaan kommentoimaan, mitä tahansa! Mutta Lily-hommasta tiedotan toki vielä myöhemmin, toivottavasti löydätte blogiini sinnekin. Jutut pysyy tosin ihan yhtä huonoina ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ilmottautuu ainakin yksi lukija!!!! Mä tuun joka päivä innolla kattomaan tänne blogiin, että joko on tullut uusi postaus, ja JES jos on tullut. Luen innolla postauksiasi, mutta välillä se kommentti unohtuu. :( Mutta olenkin tainnut kommentoida joskus ennenkin. :)

Heidi kirjoitti...

Kivaa!! Välillä tosiaan tuntuu, että eihän täällä käy ketään muita ku äiti ja kai siskokin, vaikka tilastot näyttää muuta :) Kukaa ei ole edes Fiiliksessä vetässy hihasta ja sanonu mitään, mutta Suomi on tunnetusti hiljainen kansa ;)