maanantai 19. elokuuta 2013

I hate Monday

Liikuntaintoni on osoittanut hiipumisen merkkejä. Liekö syy syksyisessä ilmastossa (lue: saderintamassa) vai perisynnissäni laiskuudessa, tiedä häntä. Luulen, että nämä ovat ainakin osasyitä. Pääsyy taitaa olla se, että odotan jo uuden liikuntalukkarin täytäntöönpanoa.

En muista milloin tuo Fiiliksen kesälukkari julkaistiin, mutta tuntuu ihan kun olisin tahkonnut noita samoja tunteja vaan viikosta toiseen. On mulla heiaheian mukaan ainakin ollut vaihtelevuutta treeniviikoissa, mutta etenkin nyt loman jälkeen töihin paluu on selvästi aiheuttanut sellasen teen nyt vaan nää samat joka viikko, enkä jaksa miettiä muuta. Kyllästyttää.

Lauantainen kuulailu nosti taas innostustani hieman - vähän jotain uutta ja vaihtelevaa! Sunnuntaina palasin taas Fiilikseen spinnailemaan ja palauttelemaan. Lihakset olivat niiiiiin auttamattomassa jumissa tuon kuulatreenin jälkeen, ettei mitään järkeä! Jo lauantai-iltana niska vaati mobilatia, huh huh.

Pari viikkoa pitää vielä pinnistellä! Ensi viikolla alkaakin jo kuntopotkunyrkkeilu-kurssi, niin itse saankin varaslähdön uuden urheiluinnostuksen metsästykseen, hähää. Sitten pääseekin jo kokeilemaan Fiilikseen uusia tunteja ja saa vähän vaihtelevuutta tähän arkeen uuden syyslukkarin muodossa. Sitten joutuu tekemään elämässään ainakin sellaisia vaikeita valintoja, kuin että zumbaako vai huitooko combatissa keskiviikkoisin. Damn.

Ihan kuin niitä vaihtoehtoja ei nytkin olisi.. Hohhoijaa. Olen jumahtanut! Mutta ette te saa mua tuolta zumbasta pidettyä tänään poissa. Mitä muuta iloa ihmisellä voisi olla maanantaina? MAANANTAINA?

kuva


Ei kommentteja: