maanantai 5. elokuuta 2013

Romuna

Romuna. Risa. Rähjä. Rämä. Rupu. Rapakuntoinen. Mun ruumiini. Ei, tämä ei ole A Beautiful Body -haaste. Tämä on mässyti-viikonlopun jälkeinen nihkeä sunnuntai-ilta.

Olisittepa eilen nähneet minut cxworx-tunnilla. Jos joskus ihminen kokee olonsa rähjäiseksi ja ehkä _hieman_ kehnoksi, niin se päivä oli tällä blogistilla eilen. Karkasin lauantaiaamuna pojan kanssa mökille, jossa pienen juoksulenkin ohella lähinnä istuin ja nautin vanhempieni hoitotaidoista, grillivartaista, marjapiirakoista ja mitä näitä nyt on. Eilen ihan vähän turvotti. No, cx:hän pelastaa keskivartalon, eikö vaan?

Möhö-olon lisäksi olin jostain syystä jättänyt hiukset pesemättä jo kolmatta päivää. Tämä kuontalo kun kaipaa vähintään joka toinen päivä märkäpesua ja joka toinen kuivapesua. Jos mä jotain niin inhoan, niin likaisia hiuksia. Hyi saasta!

Liika makailu ja pitkät yöunet myös väsyttävät. Koko päivän vaeltelin koomassa mökillä ja kotona etsien mahdollisuutta laittaa silmät kiinni.

Yhtään ei helpottanut, että Fiiliksessä vastassa oli Nitta ja Titta. Nuo terveellisiä elämäntapoja, reippautta ja raikkautta uhkuvat naisihanteet. Hetken aikaa ovella mietin, että kehtaanko edes mennä. Likainen tukka, möhömaha ja ainiin...

En muistanut mainita, että päätin myös poistaa ripsienpidennysteni rippeet ennen tunnille lähtöä. Toisin sanoen luomet olivat punakat muutaman irtoripsen irrottamisesta ja silmät näyttivät lähinnä sian vastaavilta kapistuksilta. Omat ripsethän on siis tällä hetkellä n. 2mm pitkät. Jei.

No ei siinä sitten muuta, kun uusinta CX:ää vääntämään. Se oli hirveetä. Se sattui. Lupasin ensin itselleni, etten enää ikinä tule sinne. Sitten lupasin, että tulen säännöllisesti. Jäämme jännityksellä odottamaan, kumpaa lupausta blogisti lähtee toteuttamaan.




Ei kommentteja: