keskiviikko 14. elokuuta 2013

Uusia tunteja, uusia treenejä

Kaikki on varmaan odottanut Fiiliksen syyslukkarin julkaisua kuin kuuta nousevaa. Itsekin olen koko alkuviikon pitänyt Fiiliksen sivuja auki ja tasaisin väliajoin käynyt refreshaamassa (tiesittehän F5-näppäimen) sivuja, joko, joko, joko, joko?? Täällä se nyt sitten on.

Kuumotusta aiheutti erityisesti Jeminan sunnuntaina antamat vinkit, että uusia tunteja on luvassa ja että lapsillekin on tarjolla jumppia. Jee, ajattelin. Poika on meinaan joka kerta lähdössä äidin mukana zumbaamaan tai combatiin: "X äitin kanssa sumpaa" tai "X äitin kanssa kompattii". Hellyyttävää. Katsotaan, lähteekö hän mukaan vielä reilun kymmenen vuoden päästä, jolloin voisin harkita asiaa ;)

Ja kyllä vain, lauantaille on tullut muksu- ja tenavajumppaa! Tosi hienoa! Mun mielestä Lahdessa on ihan liian vähän tarjontaa vanhempi-lapsiliikunnan osalta - ja voisin väittää, että Fiiliksessä näillä tunneilla on myös huomioitu se, että äidit ja isät saa hikoilla ;) Valitettavasti meidän poitsu joutuu odottelemaan jumpalle pääsyä vielä hetken: päiväkotilapsen rytmi kun nyt vaan on sellainen, että puolilta päivin mennään päikkäreille. Mutta kunhan tuo vähän kasvaa, niin kaipa ne päikytkin voi sitten silloin tällöin jättää väliin. Tällä hetkellä nautin vielä tuosta säännöllisestä rytmistä ja vedän henkeä sillä aikaa, kun taloudessa on hiljaista.

Mutta mitä ihmettä tuo toiminnallinen FiilisFit on? Täällä on annettu lyhyt kuvaus tunnista, mutta teksti on jätetty sopivan epämääräiseksi. Se on siis kaikkien pakko käydä ihan itse testaamassa :) Odotan kuumeisesti! Itse epäilen, että tunti olisi vähän kahvakuulailun tyyppinen treeni. Tai crossfitin. Tai, tai, tai... Ei se auta muu, kuin mennä, katsoa ja kokeilla! Joka tapauksessa, virkistävää!

Monta vuotta Fiiliksessä jumpanneena täytyy sanoa, että odotukset lukkarin suhteen olivat hieman pessimistiset. Ajattelin jo, että tuskinpa joku maanantai-illan spinde body lähtee mihinkään, se on ollut siinä jo iät ja ajat. MÄ OLIN NIIIIIIN VÄÄRÄSSÄ! Enkä häpeile myöntää sitä, päin vastoin! Ihanaa, että toi lukkari (joka kieltämättä vaikuttaa hirveästi tällaset fiilistelijän viikkorytmiin) on uusi, fresh, vaihteleva ja ennen kaikkea innostava!

Iso kiitos!


Ps. Mitäs mieltä te olette uudesta lukkarista?


Ei kommentteja: