keskiviikko 21. elokuuta 2013

CXWorx - Pure pain

Oh my, oh my. Päätin todellakin yrittää rikkoa tätä samaa treenikuviota, joka mulla on sama viikosta toiseen (lähes). Lisäksi podin eilen vähän huonoa omaatuntoa, kun sunnuntainen CX jäi väliin ja niinpä päätin kiduttaa itseäni vaihtelun vuoksi tiistaina. What a great idea. Not.

Tämä oli nyt kolmas kerta tuota nykyistä CX:n sarjaa, ja ei vieläkään helpota YHTÄÄN. Missä vika? Minussa vai? Jaksan epäillä, minähän olen lähes täydellinen. Kaikessa.

Kapean vyötärön metsästys sen kun jatkuu. Ja jatkuu. Ja jatkuu. Ja ja ja ja ja... Pienesti epäilen, että saan jatkaa tätä ikuisesti, mutta yrittänyttä ei laiteta (vai miten se meni ja mitä ikinä toi tarkoittaakaan). Saahan sitä toivoa.

Otin teille ihan kuvan (mies sai toimia photograafina) tästä tasapaksusta vyötäröstäni. Kattokaa nyt, osoitelkaa ja naurakaa - pölkky mikä pölkky! Mutta nyt voit seurata, tuleeko tähän muutosta kohdennetulla treenillä + hieman tsekatulla ruokavaliolla ja pitääkö Fitin Fiilistelijän lupaukset.



Selitin miehellekin tätä vyötärö-hommaa. Ei ehkä ihan ymmärtänyt, mistä on kyse: "Tasaista laatua, eikö se ole ihan hyvä?" <3


Ps. Huomaa myös outo virnistys, vielä oudommat hiukset (kasvatusprojekti, toim.huom.) ja konttorirotan ryhti. :)

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Heidi kirjoitti...

Mari, tulin tabletilla säätää tänne blogiin ja vahingossa poistin sun kommentin!!!!! En ees ehtiny lukee, on niin nopeet sormet... Kerranki ku joku jotain kommentoi, niin mää meen tahmanäpeilläni poistaa sen :(

Mari kirjoitti...

Ihmettelin kommentissani vain että kyllä tuo kapealta näyttää tai sitten täytyy lantiolle saada lisää tavaraa ja sitä kautta kontrastia:)

Mari kirjoitti...

Ihmettelin kommentissani vain että kyllä tuo kapealta näyttää tai sitten täytyy lantiolle saada lisää tavaraa ja sitä kautta kontrastia:)

Heidi kirjoitti...

No hehheh. On siinä lantiolla tavaraa ihan riittävästi. Kannattaa vaan laittaa tollaset jumppahousut, joissa on leveä kuminauhavyötärö, niin se olevinaan kaventaa ;)