sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Blogini mun

Olen ihan äimistynyt, että lukijat kaikkosivat viikonloppuna. Mitä? Onko jollain muka parempaa tekemistä aurinkoisena, helteisenä (juhlahumuisena) viikonloppuna kuin lukea blogeja? Petturit!!

Anyhow, kerronpa nyt blogini tähänastisesta taipaleesta. (Ilmeisesti lähinnä äidilleni, se sentään käy säännöllisesti katsomassa, olenko kirjoittanut jotain. Nämä jutut on kuulemma niin "hirveän hauskoja", mutta tämän siis sanoo ihminen, joka ei koskaan aikaisemmin ole lukenut blogeja....) Reilun viikon auki olleessa blogissani on käyty klikkailemassa sivuja jo lähes 1500 kertaa: ihan mieletöntä!! Päivittäin lukijoita käy (lukuunottamatta tätä viikonloppua) noin 100-200, parhaimpina päivinä(ni) jopa reilu 300. Ajattelin meinaan, että saan tänne (äidin lisäksi) ehkä kaksi päivittäistä lukijaa (siskoni, joka ei kuulemma olekaan muistanut täällä edes käydä - petturi!! - sekä painostamalla jonkun kaverin).

Kiitos kaikille lukijoille! Tästä on hyvä jatkaa.

Aikooko joku hullu muuten tänään urheilla? Kovat oli blogistin suunnitelmat suunnistaa tänään pumppiin, mutta kun mittari näyttää lähemmäs +30 astetta, niin uimarantakin huutelee ja kutsuu luokseen. Joku pumppiin menijä voisi laittaa perusteluja sille, miksi ihmeessä näillä keleillä pitäisi nostaa rautaa (jos ny joku tänne sivustolle eksyy). Edit: Kävin sovittamassa shortseja eri kaupoissa. Nähdään pumpissa!



Ps. Kuinka paljon ihmisen tekee mieli silloin jäätelöä, jos jo aamulla miettii, miten voisi päästä nielurisaleikkaukseen?




Ei kommentteja: