torstai 6. kesäkuuta 2013

Hikinen pumppi

Eilisiltainen pumppi vuodatti ainakin tästä naisihmisestä litrakaupalla hikeä. HUHHUH! Olin superyllättynyt, että tunnille tuli niin hirmuisesti naikkosia: luotettavien lähteiden mukaan 45 pumppaajaa oli eilen kuumentamassa Fiiliksen ilmastoa! Hienoa!

Toiseksi eniten olin yllättynyt siitä, että pumpissa voi oikeasti hikoilla niin paljon. Yleensä olkapäille kertyy hikikarpaloita kovemmissa aerobisissa treeneissä, mutta eilen valuin hikeä selän lisäksi muun muassa polvista ja sääristä! What?! Todellinen nesteenpoisto. Paitsi, että tankkausta oli suoritettava vähintään samassa tahdissa.

Pienen yllätyksen tunnille toi myös se, että  olkapäätreeni ei helpotu, ei sitten vissiin ikinä! Äääh. Mitä, oliko tämä pumppisarja koko kesän yli? Katsotaan kuukauden päästä, niin väännän varmaan tota settiä edelleen niillä 4-kiloisilla käsipainoilla.. Maybe it's just me, mutta olkapäätreeni tuntuu aina kaikkein kipeimmältä. No, eikö tunnukin?

Lisäksi olin yllättynyt, että jaksoin niin hyvin! Yleensä allekirjoittanut pitelee päätään ja voi huonosti, jos on liian kuuma, mutta ilmeisesti ruumis on vihdoin tottunut hellelukemiin ja pumppi meni paremmin kuin yleensä. Tankkaus oli ilmeisesti mennyt kohdilleen. Lisäilin jopa painoja. Hullu eukko! Huomenna voikin sitten Ilmatieteen laitoksen mukaan palata taas normaaliin Suomen kesäsäähän. Hyvästi helle, hyvästi lämpimät hikilihakseni :)










Ei kommentteja: