sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kui mää unohin otsikon tästä! (Edit: ma 10.06)

Ylitin tänään itseni ja voitin spinning extra -pelkoni. Pelkotilat on liittynyt lähinnä tuohon sunnuntaiaamun rääkkiin: kenen elimistö on valmis höykyytykseen aamulla kello 10?!? Niinpä! Tällä alhaisella verenpaineella olen joutunut jättämään esimerkiksi astangajoogatunnitkin kesken aamulla, kun silmissä näkyy tähtiä ja pään ympärillä lentelee tiaisia. Tsirp, tsirp. Yritä siinä sitten joogata.

Mutta tänä nimenomaisena päivänä kaikki muuttui! It all began, when...

Nukuin ikkuna auki, eli viileässä, eli tosi hyvin! Heräsin pirteänä ja tarpeeksi aikaisin jumppaan nähden. Keitin kaffet ja sain juoda ne rauhassa. Loistavat lähtökohdat, toisin sanoen :) Aamupalaksi vaivauduin keittelemään riisipuuroa! Nam!

Totesin, että oksennusrefleksini ja ruususuolavesi ei ole kovin onnistunut kombinaatio. En vaan kerta kaikkiaan pysty juomaan suolavettä, vaikka tekisin siitä kuinka laimeaa. Niinpä imeskelin muutamia merisuolahippusia ennen jumppaa ja ajattelin, että tämä lienee parempi kuin ei mitään.

Ja muuta ei sitten tarvitakaan. Eikun spinde extraa vääntämään.

Vähän kyllä alkoi jännittämään, kun näin muut sporttihirmut tunnilla. Selkeästi konkareita aamujumppien saralla! Olin varma, etten selviä loppuun. Mutta kas, vain viimeinen sykkeen kohotus oli liikaa ja selviydyin muutoin oikein kelvollisesti. Vaikka itse sanonkin. Ja mähän sanon! Olin hyvä! Hähää! Voittaja!

Mikä parasta, loppupäivä jäi aika lööbailuun ja jäätelön s... eiku kauanko tässä on vielä tätä "haastetta" jäljellä? Kolme viikkoa? No, olen vähän huijannut. Söin tänään suklaahippujäätelöä.. Mutta se oli sen arvoista! :D

Ei kommentteja: