sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Onkin jo ikävä

Pumppia, mä sanon. "Palautteluviikko" oli ihan kiva: vähän rennompaa liikkumista, ja tuntui, että keho saikin palautua. Olo on suorastaan notkea.

Siksi suunnistankin kohta pumppitunnille. Suorastaan odotan tulevaa kärsimysnäytelmää, jossa pääosassa saa tänään olla sekä reisi- että pakaralihas. Luulenpa, että ei jää vähälle muutkaan lihakset - aion meinaa laittaa tänään itseni likoon. Laitan lisää painoja, paljon painoja ja odotan innolla kipua, kipua tänään ja huomenna. Ah, johan tässä oli puolentoista viikon tauko pumpista.

Normaalista poikkeava treeniviikko toimii näköjään vähän innostavanakin. Kun on reilun viikon käymättä tietyillä tunneilla, niitä tulee jo vähän ikäväkin. Uhkun intoa ja odotan kovasti tulevia treenejä: bodycombatia, pumppia, zumbaa (siitä en kyllä pitänyt taukoakaan), lisää pumppia, steppiä.... Energiaa on vaikka muille jakaa!

Nähdään pumpissa! Mut tunnistaa irvistyksestä :D


Ps. Suunnittelin sellaista, että testailisin jotain liikunta- ja ruokajuttuja jne. ja kirjoittelisin niistäkin tänne. Mitä olette mieltä? Ensimmäisenä mieleen tuli raakaruokavalio, jota voisi kokeilla vaikka viikon. Jostain syystä rupesin ensimmäsenä googlailemaan raakasuklaakakun reseptiä. Jos jollain on hyvä, niin laittakaa tänne! :)

Pps. Jemina, mistä oot ostanut sun ryhdin?! Mäkin haluan! Pumpissa kyllä seison rinta röyheenä, mutta kun kotiin pääsee, niin rysähdän taas perusasentoon. (Edit. ma 17.6.)

Ei kommentteja: