perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pakeneminen kotoa osa I: Bodybalance

Ei ollut moni eksynyt eilen bodybalanceen. Taidettiin viiden naisen voimin etsiä niitä kuuluisia core-lihaksia, tasapainoa ja mielenrauhaa. En ollut piiiiiiitkään aikaan käynyt balancessa, enkä yhtään tiedä miksi! Siis ihan huipputunti!

Eilen näkyi (ja kuului) tässä äidissä ero ennen ja jälkeen jumpan. Olisi pitänyt ottaa ihan kuvat teille todisteeksi! Poika meinaa veti alkuillasta sellaiset herneet nenään puistossa, että n. 150 metrin kotimatkaan kului reilu 20 minuuttia - ja pelkkää taistelua. Minulla olikin tehokas alkulämmittely jo ennen tunnille menoa, olin meinaa hiestä märkä kun kotiin päästiin.. Myös hermot kävi aika kuumana tuossa vaiheessa. Osittain lähdin balanceen senkin takia, että pääsisin karkuun tuota riiviötä edes hetkeksi (olen paha, paha ihminen). Kotiin tulikin illalla paljon seesteisempi, rauhallisempi ja kivempi äiti!

Tunti on sopivan haastellinen, että tällainen epätasapainoon ajautunut äiti-ihminen joutui keskittymään vain ja ainoastaan suorituksiin ja tekniikkaan. Jes! Loppurentoutuksen aikana saattoi huomata, että kaikki huolet ja harmit onkin hävinny taivaan tuuliin. Vielä isompi JES!

Suosittelen lämpimästi bodybalancea sekä kehon että mielenterveyden huoltoon :D




Ei kommentteja: