tiistai 4. kesäkuuta 2013

Zumba Special

Kuulostaa lähiravintolan uutuuspitsalta? Jostain kummallisesta syystä näissä zumba-postauksissani on aina jokin yhteys ruokaan. Tällä kertaa hairahduin kuitenkin vain tunnustelemaan, mitä tuo otsikko teissä herättää. Minulle siitä tulee mieleen pitsa :)

Asiaan. Ajattelin eilen zumba-tunnilla, kuinka hauskaa olisi, jos joskus olisi joku teematunti. Kaikki pukeutuisivat tietysti aiheen mukaan, vai mitä? Tällaisia teemoja voisi olla:

Bollywood: Hulmuavat haaremihousut, piste otsaan ja kultaa - ah, me oltaisiin niin loistokkaita!
Madonna: Punaiset huulet, kauneuspilkku ja dramaattiset liikkeet. Ehkä jotain törröttämään rintavarustuksen kohdalle, kuten kultaisella 1980-luvulla. Myöntäkää nyt, aina olette halunneet leikkiä Madonnaa!
Rivitanssi. Muistatteko Pulkkisen?
Hiphop: Lökäpöksyt ja snapbackit. Älä sä kuule tuu mulle uhoon!!
Reggaeton: Keltaista, vihreää, punaista, keltaista, vihreää, punaista.. Ehkä myös vähän rommicolaa.
Salsa: Tiesittekö, että salsa on lähtöisin Kuubasta? Googlen ihmeellinen maailma kertoi. Joka tapauksessa, miniminiminihörhelöhameet ja rintsikat riittänee asuksi. Näillä keleillä tämä voisi olla paras vaihtoehto :)

No joo, tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mutta miettikääpä, miltä me näytettäisiin?!? Se olisi mahtavaa! 

Ps. Milloinkohan sitä ihminen oppisi vatkaamaan yläkroppaansa??? Katselin taas eilen itseäni peilistä, ja ei mulla heilu kuin allit! Hahah! Ehkä myös jonkinasteinen tekniikka-tunti olisi paikallaan!




Ei kommentteja: