maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hykerrellen zumbaamaan

Hymy huulilla, vähän perhosia vatsanpohjassa. Näissä tunnelmissa olen aina, kun olen saanut jonkun kaverin houkuteltua kokeilemaan uutta jumppatuntia. Se on vaan niin jännittävää, kun joku tulee pienesti epäröiden kokeilemaan jotain itselle niin rakasta: Mitä, jos se ei pidäkään siitä? Mitä, jos se ei pysykään mukana, ja on vaan pettynyt? Mitä, jos???

Tänään olen saanut houkuteltua zumbaan ainakin yhden uuden kokelaan. Ties, vaikka joku muukin olisi innostunut tulemaan viime viikkoisen hehkutuspostauksen jälkeen! Se olisi niiin siistiä! Mutta zumbaa pitää viitsiä kokeilla joitain kertoja, sitten se vasta on ihan sikahauskaa!

Kaikki zumba-noviisit: luvatkaa, että tulette vielä toisen kerran. Eka kerta menee varmaan ihmettelyssä, että onko noi ihan terveitä! Zumbassa meinaan pitää vähän heittäytyä ja uskaltaa näyttää pöhköltä! Vasta sitten, kun olet itsellesi antanut luvan tähän, voit nauttia tunnista 100%.

Ja ole itsellesi armollinen: ei se ole niin justiinsa. Silmät kiinni ja sinne päin!

Ja hädän hetkellä voit vilkaista blogistia, joka riemuissaan heiluttelee alleja. No, joko hymyilet?

Ennen kaikkea, pidä hauskaa! Ei ole väliä, mitä teet ja miten; tärkeintä on se, että on hauskaa!

Nähdään tänään Fiiliksen zumbassa klo 18:50! JEEE!!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

elämäni ensimmäinen mutta ei viimeinen zumba takana. Hauskaa, kyllä, zumbassa ei voi niuhottaa. Vakavien ihmisten kannattaa ehdottomasti zumbata ;) terveisin: ilahtunut noviisi

Heidi kirjoitti...

Kiva kuulla, että tykkäsit ja tulet toistekin! :) Zumbaaminen on tosiaankin hauskaa ja otsa rypyssä siitä ei tule mitään :D Huomasitko, miten nopeasti tunti kului? Musta tuntu, että joku puoli tuntia olis vasta mennyt kun tulikin jo ah niin ihana Björk ja jäähdyttely!