tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kesäjumppaa!

Sitä oli eilen todellakin tarjolla. En millään osannut valita, olisinko mennyt zumbaan vai pumppiin, joten menin spinning body -tunnille. Asiasta tietämättömille kerrottakoon, että spinning body -tunnilla poljetaan ensin puolisen tuntia, ja sen jälkeen tehdään lihaskuntoa. Rankkaa!

Mutta eilen oli niiiiin kesäinen fiilis Fiiliksessä! Ensinnäkin, zumbaajien ja nykyään Suomessakin vallitsevan kuuman ilmaston vuoksi Fiiliksen ilmasto oli subtrooppinen. Hiki tuli jo, kun astui sisään. Ei haitannut yhtään! Päinvastoin: mää nautin.

Jumpan aikana soi just ne parhaimmat ja ärsyttävimmät kesärenkutukset, mutta se oli vaan kivaa! Oli vanhaa ja uutta, mutta onneksi ei kuitenkaan niitä kaikkein kaikkein kaikkein kaameimpia biisejä (kuten Mikä kesä?, ihan vain paskimman biisin ikinä mainitakseni, toinen on tämän kesän "hitti" Cheekin Jossu - Miksi, miksi Jukka Pojan piti mennä tuohonkin mukaan?). Nämä oli sellasia mukavia, leppoisia ja hyväntuulisia. Saatoin vahingossa laulaa mukana, anteeksi! (Samanlailla "vahingossa" as used in a sentence Mä söin vahingossa sun Kismetin. Tekstasin perjantaina miehelle. Mitäs treenaa perjantai-iltana. Vahinkoja sattuu.)

Tässä teille kesää. Lempiartistini Lahdesta (melkei naapurista, Tonttilasta :D).



Ps. Neljä päivää. NELJÄ. Eilen selailin netistä bikinejä. Ostin mekon (tai kaksi).







Ei kommentteja: