maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus tuli ja meni

Lapsen myötä on juhannuksen viettomme muuttunut aika radikaalisti. Aikaisemmin rellestettiin mökillä tai missä milloinkin, mutta nyt on mukavaa hengailla vaan perheen kanssa kotona ja nauttia hiljaisesta kaupungista. Piipahdettiin me kuitenkin lauantaina vanhempieni mökillä pitsalla. Ja kyllä, raakasuklaakakku oli paljon parempaa kuin odotin! Herkkua!!

Perjantaina oltiin vaan kotosalla, omalla leikkikentällä ja suoritettiin erittäin tärkeä tehtävä:  melkeinpä naapurissa asuvien ystäviemme kissat Aulis ja Miina piti ruokkia. Lauantaina oli sitten pitsapuuhat ja juhannuskakkua, eli raakasuklaakakkua, jonka reseptin löysin ihanasta Kaikki mitä rakastin -blogista. (Blogin lisäksi myös tuo Siri Hustvedtin kirja Kaikki mitä rakastin on ihan extraihana.)

Tässä meidän juhannus valikoituina kuvina. Eli siis ne kaikkein tärkeimmät pointit.



Juhannuspitsa on lanseerattu!

Vaikka meillä ei grilli käynytkään kuumana tai mitään, niin tämän aamun sain silti aloittaa Somecilla :D Ja Fiilistä on jo ikävä, tai sitä jumpan ja suihkun jälkeistä oloa. Tää keho kaipaa rasitusta! Nyt vaan yritän valita, että mille tunnille menisin iltasella hikoilemaan :) Ehdotuksia otetaan vastaan!

Ps. Viikko duunia ja lomalle. Viikko aikaa. Viikon päästä bikiniostoksille. VIIKKO!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siri Hustvedtin Vapiseva nainen on mun ehdoton suosikki. Aivotutkimus vesittää psykoterapiat, lukekaa, jos ette ole ehtineet. Juhannukset tulee ja menee, ne on aina erilaisia riippuen missä ja kenen kanssa jussia viettää. Mekin pääsimme "nauttimaan" juhannuksesta, kun molemmat lapset, nuorimmainenkin nukahti vihdoin ja viimein. Haha, sitä hiljaisuutta ei halunnut rikkoa puhumalla mitään kenellekään.. Lauantaina pystyi jo punaviinilasin nauttimaan. t.salla

Heidi kirjoitti...

Aloitin kerran tuon Vapisevan naisen, mutta en oikein syttynyt sille. Samoin Amerikkalainen elegia päättyi mun osalta kirjan puolessa välissä. Mutta toi Kaikki mitä rakastin, sitä en voi sanoin kuvailla. Ehdottomasti yksi lempikirjoistani! Voisinkin ottaa sen uusintakierrokselle..

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Hustvedt outo, jakaa lukijoita, siksi niin hyvä..