maanantai 7. lokakuuta 2013

Viikonloppumeininkejä

Pyörähdimme viikonloppuna miehen kanssa kaksistaan Tallinnassa tarkoituksena lähinnä rentoutua shoppailla. Yövyimme Viru hotellissa, jossa ei meistä kumpikaan ollut aikaisemmin käynyt (ja kutsumme silti itseämme suomalaisiksi). Kokemus oli ihan hyvä, joskin itse ahdistun noilla Tallinnan reissuilla siitä, että ihan joka puolella on jatkuvasti suomalaisia typeryksiä (lue: keski-ikäisiä kännissä). Joka tapauksessa, kirjautuessamme hotelliin meille tarjottiin parempaa, saunallista huonetta muutamaan kymppiin - ja totta kai me tartuttiin tilaisuuteen. Niinpä meidän huone sijaitsi 16. kerroksessa ja oli ihan iso ja mainio, vaikka onhan tuo hotelli jo parhaat päivänsä nähnyt. Koko huoneen levyinen ikkuna tarjoili mukavat maisemat :)


Poika vietti aikaansa mummin ja papan luona. Nukkui hirmu pitkät päikkärit, oli oikein iloinen ja aurinkoinen, ei itkenyt tai kiukutellut kertaakaan, kävi PUOLI YHDEKSÄLTÄ (that never happens...) yöunille ja heräsi seitsemän jälkeen. Miksi, miksi, miksi näin ei voi olla kotioloissa??????? Tyyppi suuttui vasta siinä vaiheessa, kun isi ja äiti ilmestyi kuvioihin. Ilta menikin sitten vaihtelevasti leikkien ja kiukutellen. Metsäretkellä äitin kanssa oli sentään mukavaa :D Oli todella kaunis syksyinen ilta!


Nyt sitten paluu taas arkeen. Ja treeneihin, tietysti! On tässä taas vähän sulateltavaa, kun miettii noita viikonlopun ruokailuja..... Mmmm. Lauantaina söin lounaaksi brownien isolla jäätelöpallolla ja suklaakastikkeella, illallisella juustoja, ankkaa.... Nam! :) Jospa sitä tänään, vihdoin viimein, pääsee Fitiin - eiköhän tämä tilanne siitä taas korjaannu ;)

1 kommentti:

ana kirjoitti...

Kuulostipa mukavalta reissulta, vaikka siellä olikin niitä kaljarattaita ja niiden omistajia :p Mutta 16. kerros ja ihanat näkymät - kai sitä kerkes vähän rentoutumaan ja paasaamaan itteään? Noh, syömään vähintäänkin! :) Mukavaa viikonalkua, joka on jo puolivälissä - kohta on viikonloppu!