torstai 10. lokakuuta 2013

Hengähdystaukoja

Yhtäkkiä se ilmestyi kuin tyhjästä: kiire. Ei, en mä halua! Jotenkin se vaan kaivautuu aina syksyisin luolastaan ja tulee ihon alle. Yritän pyristellä vastaan, mutta ei auta, täällä se nyt on ja pysyy. Toivottavasti välillä saa kuitenkin hetken hengähdystaukoja.

Tiistaina oltiin työkavereiden kanssa pelaamassa salibandya, siinä yksi hengähdystauko! Vaikka melkein koko ajan tuntui siltä, että henki hieverissä juoksin salia päästä päähän kuin päätön kana :) Huhhuh, hikistä meininkiä. Mutta tosi hauskaa oli, harvoinpa sitä enää aikuisiällä on tullut pelattua mitään joukkuepelejä. Nyt siihen avautuu mahdollisuus useimmin: me osallistuttiin kortteliliigan duuni-sarjaan :D O-ou! En tiedä, mitä siitä tulee ja uskallanko mennä kertaakaan oikeesti sinne pelaamaan, mutta ainakin meidän ekat ja vikat treenit oli hauskat :) Ajattelin, että voin mennä sinne vaihtomieheksi, niin pääsee noi oikeat pelaajat välillä hengähtämään ja keräämään voimia, mutta vain, jos pelaajia ei muuten löydy tarpeeksi.

Miehet kun pelaa aina niin kovaa. Enkä tiedä, onkohan tuolla muissa joukkueissa naispelaajia (ja siis minäkin olen ainoa naikkonen meidän joukkueessa), niin siksi vähän arveluttaa tuo osallistuminen. En siis tosiaankaan ole mikään hyvä pelaaja, joskus ala-asteikäisenä pelailin sählyä ja mitä nyt koulussa on pelattu joskus.... Varmaan olen aika koominen siellä kentällä! :D

Tänään on tullut jo heti aamusta taas sellasta settiä töissä, että odotan kovasti jo iltaa, jotta pääsee vähän päästelemään höyryjä kuntopotkunyrkkeilyssä....... Tänään saa vastustaja kyytiä ;)

Onneksi noita hengähdystaukoja saa ja pystyy ottamaan. Näinä aikoina mietin yksinhuoltajien arkea ja ihmettelen, mihin kaikkeen ihminen voikaan venyä. Minulla on sentään tukiverkosto ja aviopuoliso, joita ilman olisin varmaan ollut loppu jo aika kauan sitten, koska ainoastaan heidän avulla pystyn ottamaan itselleni ihan omaa aikaa ja painua tuonne salille lyömään ja potkimaan, tai vaikka Fiilikseen vatkaamaan lanteita - mitä nyt ikinä keksinkään!

Kertokaahan, hyvä lukijat, vinkkejä, miten te selätätte kiireen tai hengähdätte sen keskellä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiire selätetään käymällä hoitamassa mieltä Fiiliksessä! Kun hyvä mieli, osaa jäsentää arjen paljon paremmin. Fiilis toimii myös masennuksen ja stressin hoitoon. Suosittelen kaikille. :)

Heidi kirjoitti...

Totta! Siitähän nyt on ihan tutkimustuloksiakin, että liikunta auttaa ja helpottaa stressiä ja masennusta. Fiiliksessä liikunnan lisäksi kaupan päällisenä saa vielä hyvän ja iloisen mielen. Miten noi ohjaajat voikin olla aina niin hyväntuulisia?? :D