sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Hulluja nyrkkeilytreenejä

Olin torstaina ja lauantaina Gentailla potkimassa ja nyrkkeilemässä. On noi välillä aivan hulluja treenejä.. Just pysyy tolpillaan kun kotiin lähtee. Ja vaikka suunnittelisi jotain kevyitä treenejä, niin sitä vaan jossain vaiheessa intoutuu niin, että viimeisetkin mehut on puskettava pihalle!

Innostusta lisäsi uudet omat nyrkkeilyhanskat. Kävin Lahden rautatieaseman tuntumassa olevassa Totalshopissa ostoksilla, ja 12oz Twinsin valkoiset hanskathan sieltä lähti mukaan. Ne oli juuri sopivat ja aivan älyttömän hyvät! Sain muutaman euron alennusta, mutta maksettavaa jäi silti 80 euroa... Kallista!
Tällaiset kaunokaiset on nyt sitten mun:


Lauantain treeneissä vedettiin loppuun ihan kauheat 3 minuutin erät, joissa jokaisessa minuutissa lyötiin mahdollisimman nopeasti molemmilla käsillä 40 sekuntia ja sen jälkeen hyökättiin 20 sekunniksi lattialle puuhailemaan erinäisiä sykettä mukavasti kohottavia liikkeitä... Perus lyöntierät tuntuu tuon jälkeen lasten leikiltä! :) Ihan hirrrrrrveen hyvät treenit, etten sanoisi!

Nyt kun olen innostunut vähän tollasesta rankemmasta meiningistä, niin rupesin haaveilemaan, josko seuraavaksi menisi jonnekin crossfit-kurssille... Tiistaisin tosin olisi Gentailla tarjolla myös Kunto Cross, jonne voi mennä ilman kurssejakin - se on varmaan jotain crossfitia amatööreille ;) Mut vois käydä joskus testaamassa, jotta onko se mun laji vai not :D

Tänään en ehtinyt minnekään jumpalle, vaikka Fiilikseen oli tarkoitus mennä. Syynä eilisiltaiset oluet kaupungilla.... Pitäähän sitä välillä käydä näyttämässä naamaa tuolla ulkomaailmassa Prisman, jumppasalien ja työmaan lisäksi, vai mitä? :) Vaikka nyt en kauheasti juonutkaan, niin vähäiset yöunetkin verottaa sen verran, että liikunnat voi tältä päivältä unohtaa. Paitsi ollaan me poitsun kanssa menossa uimaan, jos sen nyt voi liikunnaksi katsoa. Tosin hikihän siinä tulee viimeistään siinä vaiheessa, kun pitäisi kotiin lähteä ja puen väkisin ja raahaan uimakamppeiden lisäksi vajaa 20-kiloista rimpuilevaa vekaraa. Odotan innolla. Not.


Ps. Älkää vielä jättäkö mua! Lupaan ensi viikolla uhrata taas enemmän aikaa tälle blogille :) ja toivottavasti saisin jotain kuvamatskuakin järkättyä!

Ei kommentteja: