perjantai 27. syyskuuta 2013

Voi surkeus :(

Tämä on niin väärin!! Tänään piti olla the päivä, kun pääsen viimein kokeilemaan FiilisFitiä. Näin ei nyt kuitenkaan pääse tapahtumaan, koska tulin tietysti kipeäksi :(

Eilen pääsin vielä kuntopotkunyrkkeilykurssin viimeiselle tunnille, mutta kieltämättä ihmettelin, että kuinka mua sattuu jalkoihin ja muutenkin veto oli pois, vaikka en ollut pariin päivään treenannut ollenkaan... Olin ihan loppu tunnin jälkeen ja painelin suoraan kotiin pehkuihin.

Positiivista on se, että nyt kun toi kurssi loppui, niin voin käydä potkunyrkkeilemässä Gentailla vaihtelevasti joko ma, ti, ke, to tai la - joten ehkä mulle löytyy ensi viikolla sauma päästä tonne Fitiinkin, heti kunhan olo kohenee! :) Muutenkin on kiva saada taas vähän väljyyttä noihin treenikuvioihin, on toi aika sitovaa, kun pitää kahtena päivänä olla jossain kurssilla... Siinä ei paljon treeniviikkoihin saa vaihtelua!

Yksi lisäkuvio on kyllä tulossa vielä kehiin. Osallistuin nimittäin duunipaikan salibandyjoukkueeseen... Joskus ala-asteella pelasin vähän, mutta en osaa YHTÄÄN! :) Mulle kovasti sanottiin, että kyllä siellä firmaliigassa pelataan vähän kevyemmin ja on naisiakin, mutta kohtahan se nähdään... En tiedä, uskallanko mennä kertaakaan pelaamaan - ellei ole ihan pakko :D Vähän pelkään, että työkaverit tulee vielä katumaan tätä ;)

Ei kommentteja: