keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Välipalavinkki

Ajattelin vielä vähän jatkaa tällä ruokalinjalla. Tein meinaan ihan omasta päästä rahkasörsseliä välipalaksi, ja koska se oli niiiiin hyvää, niin pitäähän se jakaa teille, hyvät lukijani (te kaksi siellä ;) ). Eli, jos olet maitorahkakaveri, niin kokeilepa vaihteeksi tällaista:

- sopiva määrä maitorahkaa/rahkajogurttia/rahkaa & luonnonjogurttia
- sopivan kokoinen omena pilkottuna suuhun sopiviksi paloiksi
- ruokalusikallinen kookoshiutaleita
- kanelia sen verran kun hyvältä tuntuu
(- lisäenergian tarpeeseen pähkinöitä).

Omenan ja kanelin yhdistelmä on lyömätön ja ikiaikainen, mutta en ole itse tajunnut noilla rahkaani maustaa. Tujaus kokokokokookosta, ja tuli vielä parempaa! Ja aika helppoa ja nopeaa myös :)


Ps. Vinkiksi takareisi&pohje-rääkille, ole hyvä ja kokeile tätä kotona: pyydä puoliskoa/kämppistä/naapuria pitämään toista jalkaasi ylhäällä (niin, että jalat muodostavat noin 90 asteen kulman) ja ohjailemaan sinua niin, että joudut kinkkaamaan toisella jalalla. Hypi minuutti ja vaihda toiseen jalkaan. Kiroile.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luulis että lukijoita on enemmän ku kaksi... Ehkä ei uskalla kommentoida :) kiitti rahkavinkistä. :) täytyykin kokeilla

Heidi kirjoitti...

No, ehkä pari siihen päälle vielä :) Blogger on vähän siitä kehno ympäristö, että tänne eksyy ihminen vain sattumalta googlella tai blogilistan kautta - eli aika sattumalta.. Harkitsen edelleen Lilyyn siirtymistä (tämä odottaa oikeastaan vain työkaverini panosta headerin suunnitteluun :D). En tiedä, mitä uskaltamista kommentoinnissa on, kertokaa! :D