lauantai 7. syyskuuta 2013

Iloinen lauantai

Viime yö meni vähän hulinoissa, kun pojalla on vaihteeksi flunssa ja nenä niin tukossa, ettei nukkumisesta meinannut tulla mitään. Pääsin itse nukkumaan perjantaina vasta yhden aikoihin yöllä, ja tietysti olin koko ajan ihme valvetiloissa ja odotin, milloin poika kapuaa taas sängystään pois ulisemaan...

Olin illalla ollut reipas ja laittanut aamuksi valmiiksi tuorepuurosysteemit tulemaan. En ollut piiiiitkään aikaan syönyt tuorepuuroa, koska totta puhuen, useimmiten se on maistunut niin kaamealta, että ei sitä vaan ole pystynyt syömään. Nyt sitten innostuin kokeilemaan Nitan Facebookiin postaaman linkin takia, jossa suositeltiin tattarituorepuuroa ja sekaan heitettiin taateleita. Namsk! Liotin siis tattari (GoGreenin rouhetta, kun muuta ei nyt kaapista löytynyt), manteleita ja taateleita. Aamulla heitin tehosekoittimeen vielä omenaa ja avot. Puurosta tuli syötävää :) Ulkonäkö ei ole kovin kaunis, mutta syötävää se oli!

Tällä tankkauksella ja kuuden tunnin yöunilla suunnistin Fiilikseen step 3 -tunnille (joka siis on entinen step 2 -tunti). A-p-u-a. En ollut KOSKAAN ENNEN stepannut kahden laudan kanssa, joista toinen kuului vielä vieruskaverille. Mulla oli kaksi vasenta jalkaa liikenteessä koko ajan, huhhuh. Puurolla pärjäsin kyllä hyvin noin niin kuin jaksamisen puolesta, mutta pää ei pelannut ollenkaan :) Jättäydyin suosiolla helpompiin versioihin, ja toivotaan, että parin viikon päästä, kun on taas tuo Ninan tunti, niin pääsen jo vähän paremmin mukaan :) Mut siis mahtavuutta: aina on jotain uutta ja yllättävää, kun Fiiliksessä vaihtuu sarjat!!! Aina on jotain opittavaa! Mulla oli pitkästä aikaa sykevyökin treeneissä: keskisyke 144, maksimi 169 ja kulutus 540kcal. Eli vähän himmaamallakin ihan kivat sykkeet ja kulutus ;)

(Ja sivuhuomautuksena: kukaan ei ole kertonut mitään siitä FiilisFit-tunnista - liittyykö se uusi kello seinällä jotenkin siihen????? En kestä! Milloin mä pääsen kokeilemaan sitä, kun noi nyrkkeilytreenit sotkee nyt mun kuvioita! :D)

Treenien ja päikkäreiden jälkeen käveltiin vielä pojan kanssa (hän tosin istui rattaissa) viiden kilometrin lenkki aurinkoisessa säässä mummin luo. Kerrankin sai vähän ulkoiltua ja liikuttua vielä jumpan lisäksi. Kaunis sää inspiroi meidät vielä illemmalla Joutjärven rantaan kuvailemaan pojan 2-vuotiskuvia. Ensi viikonloppuna pitäisi olla juhlat, huhhuh! Tässä teille yksi mun suosikkikuvista. Eiks oo aika söpis? <3








5 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Iloinen lauantai tosiaan... kolmos steppiä koko rahan edestä... Tätä on odotettu. Saatiin nauttia Ninan osaamisesta. Harmi vaan, että mun seuraava kerta jää matkan takia väliin... mutta koko syksy aikaa oppia... sinullakin :)

kati kirjoitti...

Fiilisfit on kellon kanssa kulkemista... Eli minuutti aikaa tehdä tiettyä liikettä ja tulee olee mun yksi tunneista jatkossakin... Viimeinen 7 min sarja meinas mennä yli hilseen ennen ku hokasin. Kiva tunti! Seuraavana päivänä muokkaus tunti tuntui aikas raskaalta :D

Heidi kirjoitti...

Jes, opittavaa on ja sehän on vaan hyvä juttu :) Jos osais kaikki heti ekalla kerralla, niin eipä sitä jaksaisi noilla tunneilla - oli sitten kyseessa step tai fit - kulkea. En malta odottaa, milloin pääsen tuonne fitiin!

Anonyymi kirjoitti...

Fiilisfit on tunti, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla :-)
"jäävuoren huippu" eli se viimeinen 7min sarja on aika killeri varsinkin viimeiset minuutit...

Heidi kirjoitti...

Voi eiiiiii! Milloin mä nyt pääsen kokeilemaan tota FiilisFitiä!? Perjantaisin on miehellä treenivuorot ja maanantaisin ja torstaisin on nyrkkeilytreenit. ARG. Pitää odottaa, että toi kuntopotkunyrkkeilykurssi loppuu, ennen kuin pääsen.. Vielä kolme viikkoa jännitettävä!