perjantai 17. tammikuuta 2014

Tämän hetken ruoka- ja juomasuosikit

Käykö teille koskaan niin, että voisitte syödä/juoda jotain tiettyjä juttuja joka päivä? Jotkut asiat pysyvät ruokalistalla päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Jotkut taas ovat jotain hetken hurmaa ja viipyvät ruokavaliossa vaikka viikon tai kaksi, korkeintaan pari kuukautta. Tässä mun tämän hetken suosikit (sori pikaräpsäisyt puhelimella):


Kookosvesi. Tämä on edullinen ja käyttökelpoinen yksilö. Maku kaipaa pientä totuttelua, mutta sen jälkeen kovan janon yllättäessä ihan vitsin hyvää! Ja kokeilepa smoothien sekaan, namnam.


Punaiset linssit. Tosi hyvä proteiinin lähde, edullinen, terveellinen ja mitä kaikkea. Oletko jo kokeillut porkkana-linssikeittoa? Helppo ja hyvä lounasvaihtoehto! Ja tässä minusta paras linssiresepti, ihan ääääälyttömään intialaista linssicurrya. Huom! Muista lisätä jogurttikastikkeeseen vähän hunajaa :)


Tummapaahtoinen kahvi. Koska isosisko sitä tarjosi, se oli niin hyvää ja siskon mukaan vielä terveellistä. Isosiskot tietää parhaiten!


Tattarinäkkäriä avokadolla, merisuolalla ja raejuustolla. Sikahyvää!!!! Sopii aamiaiseksi, välipalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi (jälkimmäiset vaativat luonnollisesti muutakin lisuketta). Tää on herkkua! Äläkä missään tapauksessa jätä merisuolahippusia pois. Avokado & merisuola on lyömätön yhdistelmä! Kuva ei ole tosin kovin houkutteleva...


Cherry cola zero. Kirsikoiden ystävänä muistutan enemmän keski- ja eteläeurooppalaista. Suomalaiset kun ei ymmärrä hyvän päälle. Nimittäin kirsikanmakuisia tuotteita täältä saa hakemalla hakea. Pari viikkoa sitten mies poikkesi Lidliin ja toi mulle tätä. Osasi kerrankin yllättää mut :)

Ei kommentteja: