keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Step by step

Vitsit! Eilen oli aivan megahyvä steppitunti Fiiliksessä. Sain maanantaina yhtäkkiä päähäni, että olispa hauska mennä pitkästä aikaa steppailemaan, ja tiistaina kun Fiiliksessä kerran sellainen tunti on tarjolla, niin sinne siis!

Kyseessä oli step 2 -tunti, joka on sopivan haastava, mutta samalla helppo tunti, jos ei ole tullut aikaisemmin tai pitkään aikaan steppailtua. Alussa vedin ihan reteesti, että joo, ei tarvi edes jalkoja tuijottaa - tää tulee mulla ihan selkärangasta, mutta heti kun vietiin liikkeet seuraavalle tasolle, niin huomasi, että eipä oo vähään aikaan laudalle astuttu.. Syke pysyi koko tunnin hyvissä eli suht korkeissa lukemissa :) Tein ihan hulluna, nostin jalkaa, potkaisin, polvi ylös, niin ja kädet kanssa!

Tunnilla oli ihan reippaasti porukkaakin. Liekö tammikuun innostus, vai onko steppi nousemassa uudestaan kansan suosioon? Ehkä Ninan hauskat jutut ja hyvä fiilis, niin ja ihan vaan Fiilis, vetää porukkaa :)

Mut hei, mulla on teille elämää suurempi kysymys!

Onks kenelläkään muulla sellasta ongelmaa, että kun on tunnin stepannut, niin on hirveän vaikeaa astua ihan vaan lattialle? Vähän sama, kuin jos käy uimassa vaikka kilometrin, kun nousee altaasta, niin tuntuu että pitää opetella uudestaan kävelemään. Vai onkohan mulla vaan joku ongelma?

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Tai kun poistuu juoksumatolta.. sukuvika!