keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kolme kovaa tuntia

Joskus tämä jumppainnostus lähtee ns. vähän käsistä. Eihän siinä järkeä ole, mutta jos on kivaa, niin... Tulee käytyä vähän liian rankoilla tunneilla ja peräkkäisinä päivinä. Ja kyllä sen sitten saa lihaksissaan tuta!

1. Kuntopotkunyrkkeily
Lauantaina vedin aika kovat treenit Gentailla. Harjoiteltiin erilaisia lyönti- ja väistökuvioita sekä lyömään nopeasti. Lopuksi kunnon sykkeenkohotukset (jos näin ei ollut vielä jollekin käynyt) à la Antti. Eli kauheeta höykyytystä 3 x 2 minuuttia (lyhyillä hengähdystauoilla sentään): ensin lyödään sarja, liikutaan sivulle, vaihtoaskelia, takaisin lyömään, liikutaan toiselle puolelle jne.. Tietysti niin nopeasti kuin pystyy. Vaikka erä tosiaan oli vain tuon 2 minuutin pituinen, niin mulla ainakin sykkeet huiteli ihan varmasti vauhtikestävyysalueella, kevyesti.

2. Pumppi
Jos joku ei ole vielä lukenut postaustani Fiiliksen uudesta pumppisarjasta, ole hyvä ja katso se täältä :) Tällä kertaa en ollut ihan niin rikkipoikki, kun tuolla ensimmäisellä kerralla, mutta en vieläkään pystynyt pitämään painoja ihan koko aikaa käsissä tuon viimeisen jalkabiisin kohdalla. Jaksoin paremmin, mutta on toi ihan helevetin tiukka setti!

3. Kuula
Pumppi ja kuula perättäisinä päivinä? Tell me something I don't know. Ei mitään järkeä! Mutta kun... Öööö.. Teki mieli mennä? Ja onneksi menin! Ensinnäkin a) sain uuden kaverin :). Toisekseen b) oli ihan sairaan hyvät treenit :). Ainut pikku ongelma oli se, että me tehtiin noin puolet tunnista long cycleä tai työntöä, ja olkapäät (tai koko hartiaseutu) oli aika kipeenä pumpista. 10kg painoilla teki tiukkaa, mutta jaksoin kuitenkin. Ylitin kipurajan ;) Hirvee hiki. Seuraavana päivänä olin tooooodella kipeänä. Mutta oli se sen arvosta kuulkaas!

Noitten jälkeen oli ihan jees pitää lepopäivä ;)

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Nainen, sä oot kone!