perjantai 10. tammikuuta 2014

Hikiset nyrkkeilytreenit

Oli mahtavaa päästä kuntopotkunyrkkeilemään monen viikon tauon jälkeen! Olipa noita aggressioitakin ehtinyt jo kasautua harteille, ja niitähän sitten purettiin lyömällä. Ah, autuutta!

Tunti aloitettiin perinteisesti rennoilla lyöntiharjoituksilla parin minuutin erin. Nämä on mukavia aloituksia, kun saa itse valita lemppari sarjat, joita haluaa lyödä, tai vaihtoehtoisesti voi harjoitella niitä lyöntejä ja lyöntisarjoja, jotka eivät vielä kulje ihan niin kuin pitäisi.

Lämppäreitten (=kyllä mulla jo hiki valui kolmannessa erässä) jälkeen harjoiteltiin lyömisen ohella väistämistä, mikä on luonnollisesti myös aika oleellinen osa harjoitusta ;)

Ja lopuksi: 3 x 3 minuutin erää (2min tauoilla). Lyödään pelkkiä suoria. Ensimmäinen minuutti tasaisesti 50 sek. ja niin nopeasti kuin pystyy 10 sek, seuraavalli minuuteilla tempo eli nopeasti lyömisen osuus kasvoi aina 10 sek. Toi viimeinen 3 minuutin erä oli jo ihan tuskaa. Taustalla vielä maanantaina työntö-kuulailut, eli olkapäät oli jo ekassa erässä "tulessa". En edes tiennyt, että käsiä voi hapottaa tällä tavalla. Mutta tiedättekö mitä? MÄ EN JÄTTÄNYT KESKEN. Vaikka kuinka sattui, niin mää vaan löin ja löin ja löin. No okei, pari kertaa oli pakko hailauttaa kädet alas, kun ne ei enää kunnolla totellut, mutta sit heti vaan takas lyömään. Ja poskelta, pitkästi.

Kotiin poistuin voittajana. Vitsi, mun treenivuosi on alkanut aivan mahtavasti!!!!

Ei kommentteja: