maanantai 4. marraskuuta 2013

Karkuun kotoa

Viikonloppu ei mennyt hujauksessa. Se oli pitkä kuin mikäkin. Mä en yhtään välitä noista lauantaipyhistä! Pelkkää kotona loikoamista, tv:n tuijottelua ja tylsistymistä..

Perjantai-iltana meillä oli taas kortteliliigan salibandy-peli. Se oli kuin edellisen toisinto: me hävittiin jotain 11-3 tai silleen, en muista tarkkoja lukemia :) Mutta puolustuksesi voisin sanoa, että meidän oma maalivahti ei ollut paikalla, koska hän sai äkkilähdön Ranskaan pelaamaan jotain peliä (Kyllä, jotkut ihmiset tienaavat rahaakin pelaamalla tietokoneella!), ja jouduimme turvautumaan lainamaalivahtiin. Ei hyvä. Positiivista oli se, että pelaaminen oli mukavaa - maaleista viis - ja pääsin kerran laukomaan maalia kohden. :)

Jo perjantaina kurkku tuntui karhealta, mutta en voinut jättää joukkuetta pulaan, ja urheasti tankkasin koko illan inkivääriteetä. Lauantaina olo ei ollut kovin kehno, mutta en uskaltautunut Fiilikseen, vaikka olin niin kovasti suunnitellutkin. Sen sijaan kävin haukkaamassa happea kaverin kanssa tunnin kävelylenkillä. Muuten, inkivääritee on must juttu flunssan torjunnassa!! Suosittelen erityisesti thai-ruokakaupoissa tai Furat-elintarvikkeessa myytävää Hotta-teetä (mm. Furatilla maksaa vain 4e!). Se oikeasti auttaa flunssaan ja olen vakuuttunut sen ehkäisevästä (flunssan) vaikutuksesta myös. Viime talvena en sairastunut ollenkaan, kun lipitin sitä melkein joka päivä. Paitsi sitten keväällä, kun en enää lipittänyt. Empiirinen tutkimus todistaa siis väitteeni oikeaksi: juokaa inkivääriteetä.

Eilen sunnuntaina olin jo tulossa hulluksi. Aamulla oli jo pakko lähteä pojan kanssa pihalle. Mies kun oli taas vaihteeksi "sairaana". Lainausmerkeissä, koska itse kun vain hyvinhyvin harvoin olen sairaana (=flunssassa, se on se tee), niin en voi ymmärtää, miten yskä ja nuha voi lamaannuttaa ihmisen about kolmeksi päiväksi. Siis ei edes kuumetta! Tsiisus.. Luin kyllä kerran jostain iltapäivälehdestä, että miehet tuntevat itsensä paljon sairaammiksi kuin naiset tavallisessakin flunssassa. No, onneksi heidän ei tarvitse synnyttää. En joka tapauksessa jaksanut enää sekuntiakaan kuunnella sitä voihkimista ja valittamista. Ja pojan totaalinen hoitovastuu taas kerran minulla. Illan päätinkin sitten omistaa ihan itselleni ja suuntasin Fiilikseen spinningiin ja CX:ään.

Josta pääsemmekin lempiaiheeseeni: CX. Aivan tautinen sarja! Se 2. biisi oli ihan tappokamaa. Ja 3. ja 4. Aiii!!! Ihan järkyttävää. Mikähän sadomasokisti noita tunteja oikein suunnittelee? Vai oonko mä vaan niin huonossa kunnossa?? Mut toi spinning oli i-ha-na! Just sopivan rento mutta vauhdikas, ja tosi hyvää musiikkia - kiitos Sanna! Joskus on vaan pakko päästä karkuun kotoa.

Ei kommentteja: