tiistai 26. marraskuuta 2013

Ai, auts, prkl!

Lauantaina kävin Gentsulla vaihteeksi kuulaamassa ja tällä kertaa tehtiin kunnon jalkajumppa, niin kuin ohjaaja sitä leikkisästi kutsuu. Tunti oli yhtä helvettiä.

Mulla kun oli muutenkin ollut pidempi tauko treenaamisesta, niin eipä ollut noi jalat ihan valmistautuneet sellaiseen rääkkiin, että tuskin vieläkään pystyn kävelemään normaalisti. Tai no, okei, kävely näyttää normaalilta, mutta koskee ihan epänormaaleihin paikkoihin.

Treeni oli sinänsä simppeli, että pistettiin kello hälyttämään 5 minuutin päähän ja sillä välin tehtiin kolmen hengen porukoissa jotain kyykkyliikettä vuorotellen 10 toistoa. Yllättävän monta toistoa ehti silti keräämään tuon viiden minuutin aikana. Ai!

Ensin tehtiin kyykkyä 45-asteen kulmaan. Sitten seuraavat 5 minsaa askelkyykkyjä, ja sitä seuraavat askelkyykkyjä silleen jännästi taaksepäin, että etummainen jalka jää suoraksi (sattuu muuten aivan hulluna sisäreiteen vieläkin). Ja ah, lopuksi syväkyykkyjä. Oli meillä 2 minuutin palauttelut jokaisen viisminuuttisen välissä, mutta ei se oikein auttanut. Auts!

Hei, unohdin yhden jutun. Viimeisellä kierroksella piti tehdä noita kaikkia liikkeitä kymmenen - siis KAIKKIA PUTKEEN. Ei helvetti. Mun jalat oli niin sairaan kipeet, etten enää päässyt edes tohon 45-asteen kulmaan! Prkl!

Ja kyllä tää nöyrty. En pystynyt. Jätin vikan kierroksen väliin ja tein omalla vuorolla erilaisia vatsoja. Ajattelin, että eihän tässä oo yhtään mitään järkeä + en ihan oikeasti pystynyt enää joustamaan jaloista mihinkään suuntaan, tai pystyin, mutta en päässyt enää ylös :D Että sellaset treenit.

Sunnuntaina yritin käydä aukomassa jalkoja hölkkäämällä; heitin kuuden kilsan lenkin, mutta se vei aikaa 50 minuuttia, eli tooooodellakin etanavauhtia. Ei se oikein auttanut.

Eilen yritin käydä aukomassa jalkoja kuntopotkunyrkkeilyssä, jossa keskityttiin tällä kertaa enemmän tekniikkaan, ottelemiseen ja harjoiteltiin muun muassa pystypainia. Ei se oikein auttanut.

Jalat on edelleen lähes yhtä kipeät. Mitä mä teen?

Ei kommentteja: