perjantai 15. marraskuuta 2013

Pikkujoulut, osa II

Tänään on koittanut se suuri päivä, kun vietämme työpaikalla, hihihiiiii, pikkujouluja! :) Erityisen jännittäväksi päivän tekee se, että minä olen kahden muun työkaverin kanssa järkänneet nämä partyt ja muilla ei ole aavistustakaan, mitä kaikkea ilta tulee pitämään sisällään. Hahaha! En voi tietenkään paljastaa vielä teillekään, että mitä meillä on tulossa, huomenna sitten, odottakaahan vaan. Ehkä joku teistäkin on järjestämässä duunipaikan pikkujouluja, niin saatte vähän vinkkejä... ;)

Ensin pitää kuitenkin vielä tehdä töitä järjestelyjä. Salassa. Vaihtaa tietäviä katseita toisten pikkujoulutoimikuntalaisten kanssa, supista ja naureskella toisten selän takana. Ainiin, ja kampaajankin varasin - kerrankin meen laittamaan kampauksen (=kiharat) juhlan kunniaksi! Päätin kokeille ImaGoalin tarjoamaa oppisopimuslaisen pikkujoulutarjousta :) Olen käynyt tuolla kampaamossa jo vuosia, luotan! Tosi asiassa, varasin ton kampaajan jo alkuviikosta, kun ajattelin, että saan ton pojan silmätulehduksen kuitenkin, niin on sitten edes hiukset nätisti :D Ei ole näkynyt silmätulehdusta, päänsärky ja kurkkukipu enteilevät alkavaa flunssaa, jota olen nyt kaksi päivää torjunut inkivääriteellä, inkivääri-strepsilseillä, Buranalla ja inkivääri-porkkana-linssi-chili-keitolla.

Mut siis tänään räjähtäää! Ehdottomasti maailman parhaan megasiistit pikkujoulupartyt ever tulossa :D Täytyy toivoa, että noi muutkin tykkää.

Ja vielä fiilistelyä:

HAHA!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pikkujoulun viettoa!