keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Joulujuoksu

Kirjoittelen nyt muista aiheista, kun tämä kurkku ei vieläkään ota parantuakseen.. Tällä kertaa tosin todella paljon tärkeämmästä aiheesta: lapsista.

Olette varmaan bonganneet tämän Pelastaa Lapset ry:n joulujuoksukampanjan. Siis aivan älyttömän hieno keksintö! Mitäs sanotte, jos kerätään porukka kokoon ja juostaan yhdessä vaikka viisi kilometriä - öö, ilman poroasuja kuitenkin, please :) Tonttulakit päässä vois olla ihan jees! Tai mikä olis aivan älyttömän supermahtavaa, tiedättekö???? Me voitais suorittaa toi Fiiliksessä zumbaten tonttulakit päässä!! Se olis niiiiiin hauskaa! Olisko mukaan lähtijöitä? Tuolta kampanjasivulta saa tarkat ohjeet, mutta lyhykäisyydessään:
- ilmoittautumalla juoksuun (ja maksamalla 20 egee = niistä 912 jonottavasta tukilapsesta yksi saa yhden päivän tukiperheessä)
- printtaamalla juoksunumeron
- tonttulakki (tai muu jouluinen verme) päähän ja menoksi
(- haastamalla muut mukaan.)
annat yhdelle lapselle ripauksen iloa ja itsellesi hien niskaan.

Mitä sanotte? Jos 10 henkilöä on mukana, niin järkätään yhteinen zumbatonttuilukerta Fiilikseen! Kommentoimalla tätä olet mukana :) (Apua, jos kukaan ei kommentoi... Ja mikä pahinta, noi lapset, jotka tarvitsevat hieman tukea ja apua arkeen, jäävät jonoon ties kuinka pitkäksi aikaa. Mun mielestä 20 euroa ei ole paha hinta.)

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mä kommentoin ekana, niin teillä laskee kynnys: olen mukana :D Terveisin, suomen kielen maisteri, joka kirjoitti KOLME kertaa sanan tonttu väärin!

Mari kirjoitti...

Ihana idea!

Heidi kirjoitti...

Saan vissii tonttuilla ihan keskenäni ;) No ei auta, mää vedän sen zumban lakki pääässä ja numero (ylpeänä)selässä :D