torstai 7. marraskuuta 2013

Miehet ne vasta on kummallisia otuksia

Pidän itseäni kohtuullisen (tai paremminkin todella) suvaitsevana ihmisenä. Yleensä ajattelen, jotta tehköön ihmiset mitä tykkäävät, mitäpä se minulle kuuluu. Mutta huono käytös on sellainen, jota mä en vaan voi ymmärtää.

Tapahtui eilen kortteliliigan duunisarjan 3. divisioonan pelissä

Pelailimme toisen yrityksen joukkuetta vastaan. Meidän joukkueessamme oli jostain syystä käynyt kato, ja meillä ei ollut kuin kaksi vaihtomiestä. Tästä syystä minä paskanakin pelaajana taisin juoksennella kentällä suurimman osan peliajasta, koska mun osani ei siellä ole kovin raskas (=en osaa pelata) ja kuntoa riittää juosta :)

Meitä ennen pelasi kaksi muuta saman divarin joukkuetta, joita vastaan me oltiin jo kunniallisesti hävitty noin kymmenellä maalilla aikaisemmissa peleissä.

Puoliajan jälkeen tilanne oli tiukan alun jälkeen jo taas kääntynyt vastustajan eduksi. Kentän laidalle ilmestyi ilmeisestikin noita edellisiä vastustajiamme ihailemaan taidokasta peliämme. Sieltähän sitten rupesi kuulumaan hienoja kommentteja, kuten

"Ei uskaltanut syöttää muijalle, hahahahhaaa!"

"No nyt nyt nyt, eiiii, ei taaskaan muija saanut syöttöä."

"Seiska (=minun pelinumeroni) oli kyllä ihan paras pelaaja, haahaahaaahaa!"

Siis anteeksi. En tiennyt, että
a) duunisarjan alimmassa divarissakin pelaavien yritysten työntekijöiden pitää olla jotain helvetin ammattilaisia, jotta peleihin saa osallistua
b) luulin, että siellä pelataan huvin vuoksi ja urheilun kannalta
c) jos on huono jossain asiassa, niin sitä ei saa edes yrittää.

Tajusin, että harrastan tosi paljon sellaisia asioita, joissa oikeastaan olen aika huono tuon salibandyn ohella (esim. zumba, kuntopotkunyrkkeily, askartelu..). Mä en vaan ollut ajatellu, että sillä olisi jollekin toiselle ihmiselle väliä. Vitsi, että rupesi ketuttamaan. Ihan vaan se, että TÄSSÄ ON EHKÄ YKSI SYY, MIKSI NAISET EI OSALLISTU NOIHIN PELEIHIN. Itse kaivoin rohkeuteni ja menin muiden mukaan. Saattoi tosin jäädä viimeiseksi kerraksi.

Ps. Ja voisitteko kuvitella, että näkisitte jossain tollasessa tilanteessa naisia huutelemassa miehelle, joka olisi tullut johonkin ns. naisvaltaiselle alueelle kokeilemaan siipiään? Esim. jos joku mies nyt rohkenee joskus zumbaan, niin se nauretaan sielä ulos tai lopuksi taputellaan olalle ja sanotaan, että v**** että olit paska. En mäkään usko. MIEHET!!!!!!


Ei kommentteja: