maanantai 1. heinäkuuta 2013

Loman alku

Lähdimme perjantaina heti töiden jälkeen mökille. Saunottiin ja nukuttiin sikeästi viileässä aitassa. Ehkä parhaat lähtökohdat lomalle!

Lauantaina tultiin jo aamusta kotiin ja saatiin vieraita. Sen takia päivän ateriat koostui mun osalta lähinnä tästä..

Oli muuten ihan älyttömän hyvää mustikkapiirakkaa! Ja erittäin helppo tehdä :) Käytin meinaan kaupan valmista piirakkapohjaa, äidin keräämiä mustikoita ja vaniljarahkaa 2prk (+ 1 muna). Ei muuta. Ja ehkä parasta!
Sitten olen vaan hengaillut pikku miehen kanssa, eilen oltiin tyylikkäinä (tai poika oli) shoppailemassa. 
Bikineitä ei tosin löytynyt. Yhden urheilutopin ostin itselleni. Ja sitä piti tietysti mennä pumppiin esittelemään ;) Piti käydä vielä viimeisen kerran vetämässä vanha pumppi-sarja, joka on tänään vaihtunut uuteen! Uskalsin lisätä jopa vähän painoja (ehkä Ninan painostuksesta). Nyt odotan, että milloin sitä pääsee kokeilemaan uutta settiä! Luulenpa, että ei päästä taaskaan helpolla :) Ja sehän se on tarkoituskin!

Tämä viikko ollaan siis pojan kanssa kaksin lomalla, ja ensi viikosta sitten mieskin jo lomailee. Edessä on ainakin reissua Vuokattiin ja Budapestiin. Mutta sitä ennen saan onneksi lööbailla kotona ja viettää nämä pojan päikkäriajat lempitouhuissani: Netflix ja Arrested Development.

Jos et ole sarjaa koskaan katsonut, niin voin suositella lämmöllä. Saa ainakin nauraa! Nyt otankin tuon mansikkarasian jääkaapista ja tabletin. Menisköhän sitä sängylle, sohvalle vai parvekkeelle löhöämään?

Ei kommentteja: