sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Väliaikatietoja

Hei rakkaat lukijat :) En suinkaan ole unohtanut teitä vaan tällä hetkellä tämä lomailu on niin hektistä, etten ole ehtinyt päivittää teille jumppakuulumisia tai mitään. Urheilulle nimittäin olen kyllä maar löytänyt aikaa.

Torstaina spinnasin pitkästä aikaa, mutta kirjoitan spinningistä joskus myöhemmin enemmän. Nyt mulla on meinaan niiiiin paljon tärkeämpää kerrottavaa: minusta tulee huomenna virallisesti AIKUINEN! Täytän nimittäin 30 vuotta, huiiii!! Miksi mun pitää jakaa tämä teidän kanssa (onnittelukalastelujen lisäksi) on se, että juhlistin päivää eilen jo hieman etukäteen. Olin itse kehitellyt vähän ohjelmaa, ja ensimmäiseksi menimmekin ystäväni kanssa ulos kahvakuulailemaan! Valitettavasti viime hetken ohjaajan peruuntumisen vuoksi jouduin pitämään tunninitse :D Suunnittelin ja toteutin aikamoisen rääkin!

Lämmittelyjen jälkeen settimme oli seuraava:
etuheilautus 1min
askelkyykky 1min
maastaveto rinnalle + työntö 1min
lyhyt spurtti ja kävellen takaisin

Teimme tuon ensin kaksi kertaa, jonka jälkeen teimme kaksi kertaa seuraavan:
kuulan kanssa vatsat 1min
pystysoutu 1min
hindukyykky 1min
spurtti ja kävellen takaisin (Toinen spurtti päätettiin korvata burpeella, ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi.. Burpee on aivan kamalaa, jos ette tienneet. Kannattaa joskus kokeilla. Ja tietysti erityisesti silloin, kun on jo ihan helvetin poikki.) Ainiin, tuon minuutin aikana on siis pyrittävä tekemään niin monta toistoa kuin vain ehtii :D

Sitten juostiin vähän jäähdyttelyhölköttelyä ja venyteltiin. Yhteensä aikaa meni sellainen 45 minuuttia. Koska kaverini koski kahvakuulaan ensimmäisen kerran eläessään, jätimme suosiolla tekniset liikkeet ja emme tehneet niitä ihan peruskuulailujuttuja. Fiilis oli aivan mahtava, kun ähkimme ja puhkuimme Fellmanninpuistossa lauantaiaamuna kello 9 jälkeen :) Tein 12kg kuulalla, ja voin sanoa, että vaikka tuo ei kestänyt edes tuntia, niin tehokasta se oli! Sain nimittäin syntymäpäivälahjanikin etukäteen mieheltäni, ja sehän oli superhieno sykemittari!! Tämä kuulatreeni oli nyt ensimmäinen mitattu juttu. Tulokset: 391 kaloria, keskisyke 145, maksimisyke 181ja suurimman osan ajasta mittari luokitteli treenin kategoriaan fitness. Että aikamoisilla sykkeillä sitä vedeltiin! :) Ja ystävänikin oli niin innoissaan, että meinaa jo hankkia itselleen oman kuulan! :D

Lähempiin yksityiskohtiin menemättä, mitä tuon kuulatunnin jälkeen tapahtui koko päivän ja illan, niin siihen liittyi aika paljon meikkaamista, mekkoja, studiokuvausta, kuohuviiniä, siideriä, saunaa, shampanjaa, mansikoita... Eli ihan perussettiä ;)

Huomenna lähdemme perheen kanssa kohti Vuokattia. Odotan innolla, että pääsen juoksemaan Vuokatin vaaroille tuon sykemittarini kanssa - ihan huippua!!! :D Eli päivitykset saattavat taas olla jäissä, mutta I will be back!


Ei kommentteja: