tiistai 25. helmikuuta 2014

Kiireiset päivät

Syvimmät pahoittelut hiljaisuudesta blogirintamalla. Nyt on vaan ollut niin paljon asioita tehtävänä ja mietittävänä, että aika ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt edes kohtuullisen blogipostauksen tekemiseen. Saatikka hyvän postauksen. Siitä on varmaan jo puoli vuotta aikaa... *nurinaa.

Antakaapas kun selitän teille, mitä tässä on tapahtunut, niin ehkä teiltä liikenee hieman ymmärrystä vaatimattomalle blogistille ;) Ensinnäkin, viimeinen kuukausi on mennyt tyyliin viikko flunssassa, viikko about terveenä. Koeta siinä sitten veistellä nuhasta, yskästä ja puolinaisista jumppatuokioista. Toisekseen, aloitin vuoden alussa töiden ohella opiskelemaan. Välillä aikaa perheen, työn, opiskelujen, nenän niistämisen, urheilemisen ja öö nukkumisen ohella on ollut hieman haasteellista löytää. Sitä on! Mutta aina sitä ei vaan huomaa. Ja en mä tiedä, voiko tässä nyt mistään varsinaisesta opiskelusta puhua, kun suorittelen avoimeen yliopistoon yhden kurssin kerrallaan. Mutta kyllä siinä reilu 700-sivuisessa englanninkielisessä tenttikirjassa joku tovi vierähti, 20-sivuisesta esseestä puhumattakaan. Ja ykkösellä en mene läpi. Jos jotain tehdään, tehdään se kunnolla - vai mitä? Kolmannekseen, rakas lapsukaiseni on kerännyt päiväkodista joka toisen flunssabakteeriviruksen ja ollut kuumeinen pikku potilas, joka haluaa, että äiti nyt pötköttää vieressä ja kattelee muumeja. Kuka sellaista voi vastustaa? Sitä paitsi, Haisuli on vieläkin hauska.

Jos nyt pikaisesti vielä kerron itse blogin pääaiheesta (=urheilu, jos joku ei ole huomannut). Perjantaina oli kunnon penkkiurheilusessiot, kun duunipaikalla sai löhötä sohvalla, nauttia tarjoiluista (pitsaa & olutta) ja töllöttää lätkää :) Joskus on ihan jees olla töissä ns. miesvaltaisella alalla ;)

Eilen oli sitten ihan oikeat urheilusessiot: maanantai-illan perinteeksi muodostunut kahvakuulailu. Kokeilepa kotona seuraavaa: valitse iso kuula (miel. 14-16kg). Asettele kello näkyville. Nosta kuula tempauksella tai työnnöllä ylös, pidä 15 sek., tee uusi työntö/tempaus, pidä uudestaan 15 sek... Jne. Tee 4 pitoa. Seuraavalla kierroksella tee 10 sekuntia kestäviä pitoja, mutta 8 kertaa. Ai niin, unohdinko mä sanoa, että jokainen kierros tehdään per käsi. Nauti.

Ei kommentteja: