maanantai 10. helmikuuta 2014

Flunssa, osa II

Voi perhanan perhana! En edes perjantai-iltana hihhuloinut ulkona missään vähissä vaatteissa, kuten pahaiset teinit, vaan olen mummoutunut villatakkeineni. Silti lauantaiaamuna kurkku oli karhea, päähän koski (osittain ehkä myös punkun takia) ja olo oli vetelä. Sunnuntaina ei muuta mahdollisuutta ollut kuin tunnustaa se tosiasia, että flunssa on tullut takaisin :(

No, ei auta. Möllötin sitten lauantain ja sunnuntain kotosalla, enkä pistänyt nokkaani Fiilikseen tai Gentaille. Tylsää. Ei mulle koskaan mitään kuumetta nouse, nytkin vain yskä vaivaa ja vähän nokka vuotaa. Tänään otin kuitenkin kamppeet mukaan ja suunnittelin suuntaavani töistä suoraan kuulatunnille. Jää nähtäväksi, millainen olo on iltapäivällä, jotta onkohan siinä mitään järkeä.

Olettekos te selvinneet tästä talvesta ilman sairasteluja? Itse olen kuullut huhuja, että Akuutti on viime aikoina tursunnut kuumepotilaita: influenssa kaataa porukkaa sänkyyn. Toivottavasti tuolta taudilta välttyisi, nämä yskät ja nuhaflunssat on vielä pientä ton rinnalla.

Nyt kuumaa teetä ja huivia kaulaan, ehkä tää tästä!

Ei kommentteja: