perjantai 7. helmikuuta 2014

CXPain ja perjantai

Eipä paljon hymyilyttänyt eilen CX:ssä! En ole käynyt tolla tunnilla, hmmmmnn, varmaan 5 kuukauteen tai jotain sellaista. Olen yrittänyt tehdä kotona vatsalihasliikkeitä, ja tietysti kuntopotkunyrkkeilyssä ja kuulassakin tehdään vatsoja, mutta ei nyt ihan noin intensiivisesti..

Pahinta oli ne selällään tehtävät jalanojennukset. Ei paljon meinaa ojentua, kun reidet on niin kipeät :) Ja vatsalihakset ei jaksa kannatella. Yhyy!

Minut pitää poissa CX:stä vain yksi asia: koska maksan tunnit kertamaksulla tai kertakortilla, niin se tuntuu tuhlaukselta käyttää yksi kerta tuntiin, joka kestää vain puoli tuntia. Oi miksi tuohon ei voi kulua vain puolikas kerta?

Tänään nämä jalat ovat sitten entistä kipeämmät. Vatsaan ei koske, vielä :) Katsotaan sitten myöhemmin uudestaan.. Mutta tiedättekö mitä? Tänään on neljän treenipäivän jälkeen (kuula, step, salibandy, cx) LEPOPÄIVÄ ja niin on muuten huomennakin. Poika meinaan menee mummille, ja kotona odottaa luomupunkku ja pari juustoa kaveria kylään :) Ehkä itsekin otan lasillisen..

Ja illalla Seurahuoneella esiintyy bändi, tällainen. Sitä siis katsomaan. Tulkaahan tekin! (Jostain syystä tuo youtube-videon lisääminen ei onnistunut tähän suoraan ... tietotekniikan mysteereitä.) Bändiin voi tutustua myös facessa https://www.facebook.com/MattiKallioAcoustic?fref=ts.








1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Totta puhut, että CxWorx on vain puoli tuntia, ja siitä menee yksi kerta. Jos menee esim. maanantaisin iltapäivällä step 1 ja Cx tunneille, molemmet lyhyitä, menee kaksi kertaa. Ja jumppaat tunnin..