perjantai 21. helmikuuta 2014

Spinning 3

Olin pari päivää urheilematta. Piti viedä poikaa uimahalliin (Se on ihan mahdoton uimari! Ei tosiaankaan osaa uida, mutta sukeltelee pelottomasti, hyppii altaaseen ja aiheuttaa äidille sydämentykytystä.) ja käydä laittamassa ripset ;) Kunnon hömppää... Mutta säästän aikaa aamutoimissa, seliseliseli.. :D

Eilen Fiiliksen spinning 3 tarjoili sitä, mitä kaipasinkin: kunnon hiki pintaan, pientä kipua ja mukavuusalueelta poistumista, mutta silleen järkevästi :) Alkulämppärit oli just sopivat ja kerrankin seurasin ihan sykemittarista, etten ala polkemaan liian lujaa tahtia heti alussa. Pidin sykkeitä noin ekat 15 minuuttia alueella 100-120. Sen jälkeen aloin kiristää tahtia ja sykealue tais olla jotain 140-165. Pikkasen piti lopuksi vielä kirittää ja tunnin maksimisykkeet taisi olla jossain 175-178, mutta vain hetkisen. Olisi tosta voinut vielä nostaa korkeammallekin, mutta tämä tuntui eilen hyvältä, niin sai luvan riittää :)

Kokonaisuutena tunti oli mulle juuri oivallisen paras mahdollinen ja super. Meillä taitaa olla sekä musiikin että spinden suhteen Sannan kanssa samanlainen maku :)

Mutta tiedättekös mitä, hyvät ja rakkaat mussukat? Tänään on perjantai. JA:

14.00
Miehet – Semifinaali SWE – FIN

SUPERJÄNNÄÄ!

Ei kommentteja: