maanantai 9. joulukuuta 2013

Ihana fiilis, nyt jaksaa taas

Olin torstaina ihan rikkipoikki. Silti painelin Fiilikseen spinningiin, ja voi sun jee miten hauskaa siellä oli! (Vaikka ohjelmistossa oli aika paljon joulumusiikkia. ;)) Otin tuon vähän rennommin, koska ajattelin, että olen niin paskassa kunnossa, kun en ollut Fiiliksen ovia avannut pariin kuukauteen. Odotan jo ensi kertaa, jolloin aion kyllä revitellä kunnolla. Paukkuja piti säästellä vielä illan markettikierroksellekin...

Ja kas... Eksyin baariinkin vielä torstaina. Eiiiii! Tämä pikkujouluhumu.. No, onneksi kohta on tammikuu.

Lauantaina kävin harjoittelemassa peruslyöntejä, ja sovin yhden tyttösen kanssa Gentsulla, että mennään joku tiistai sparritreeneihin. Niitä varten piti käydä hankkimassa tietysti hammassuojat :) Nyt pitäisi vielä keitellä niitä ja muotoilla näille omille legoille sopivaksi. Silti vähän jännittää jo nyt. Se oli meinaan tosi nopee likka, saan varmaa turpaan oikein kunnolla!

Mutta nyt itse pääasiaan: muokkaukseen. Eilen aamulla Fiiliksessä, klo 10:00, Nitta Lusi ja Fiiliksen muokkaus. Voin kertoa, että tänään tuntuu pakaroissa pahalta. Alkulämppien jälkeen tehtiin toiminnallisia liikkeitä ja toooooodella paljon toistoja. Kuulassa (joka on ollut mulla se lihaskuntotreeni jo useamman viikon) tehdään usein vähän vähemmän toistoja ja isoilla painoilla, joten auuuts! Kyllä tuntui, kun joutui tekemään pitkiä sarjoja. Esimerkiksi se soutuliikkeen jälkeen tehty heilautus, kuulassa tätä kutsutaan korkeavedoksi, menee ihan ok jollain 8-10kg kuulalla, mutta nyt oli 4kg käsipainokin liikaa kun toistoja vaan tuli ja tuli ja tuli... Ja siinä vaiheessa, kun kuvittelet, että jes vika kierros, tuleekin vielä yksi. Voi luoja, olin oikeasti aivan kuollut ton treenin jälkeen! Mutta silti se oli vaan niiin I-HA-NAA!

Nyt kolmen päivän treenien ja pikku hippailujen jälkeen jaksaa painaa taas töissä. Ja tällä viikolla odotettavissa on ainakin pojan joulujuhlat, nyrkkeilyä ja zumbaa. Lasken noi kaikki urheilusuorituksiksi. :)

Ei kommentteja: