tiistai 3. joulukuuta 2013

Hikitreeniä Gentsulla ja joulukalenteri

Joku tonttu kuuli eilen toiveeni, kun kaipasin kunnon hikitreeniä kuntopotkunyrkkeilyyn. Hei, unohdetaan tekniikkaharjoittelu ja painihommat, ja LYÖDÄÄN. Ja sitä me tehtiin ihan koko tunti - what a feeling! Tiedättehän, hieman taukoa treeneistä, hieman taukoa combatista tai kuntonyrkkeilystä, ja sitten pääsee lyömään oikein antaumuksella. Herkkua! Ja siitä tulikin mieleen, että mun herkkulakko on pitänyt jo 3 päivää (vaikka kaapissa lojuu avattu Enkeli-suklaarasia) - taputuksia mulle, kiitos!

Väkersin lauantaina pojalle joulukalenterin ihan itse. Tykkään tehdä käsin kaikkea, mutta en nyt sanoisi, että olisin mitenkään taitava. Tässä kohtaa en edes yrittänyt käyttää mittaa tai merkitä luukuille paikkoja, vaan vedin ihan summamutikassa, silmät kiinni ja sinne päin. Tällaanen siitä nyt sitten tuli. Poikahan on innoissaan, raukka kun ei paremmasta tiedä.



Tarvikkeet oman joulukalenterin tekoon:

  • Tiimarista askarteluhuopapalasia, neljä kipaletta kumpaakin väriä
  • RobinHoodista joulupukinsäkki; varmaan jostain kangaskaupasta saa juuttikangasta, mutta mä en jaksanut lähteä etsimään, vaan ostin ton säkin 5 eurolla ja leikkasin sen rikki.
  • Tiimarista noi numerot.
  • Äitiltä ompelukone ja lankaa.
  • Toi punainen naru on kanssa joulupukinsäkistä. Puukepukat on varrastikkuja :D

Yllätyksinä meillä toimii suklaa, pienet piparkakkumuotit, pikkuautot ja tarrat.

Ei kommentteja: