torstai 12. joulukuuta 2013

Combat-huuma

Päädyin eilen tuonne Fiilikseen bodycombatiin. Olin kyllä vähän pihalla, kun en ollut vähään aikaan käynyt ja kun on nyt lähiaikoina tottunut lyömään pistareihin (=joskus jopa osumaan niihin ;) ). Onneksi jokaisessa erässä tehdään aina niin paljon toistoja, että jossain vaiheessa pääsee väkisinkin mukaan meininkeihin!

Oli vaan niin ihanaa, erilaista treeniä! Hiki virtasi :) Missään vaiheessa ei kuitenkaan tullut sellasta kuollut-oloa, mikä ennen tuolla combatissa tuli. Mistä lie johtuu. Ehkä tässä on tullut just lyötyä ja potkittua niin paljon pitkin syksyä, että se ei ole enää niiiiin rankkaa. Maanantaina otti kyllä koville, kun tehtiin kuntopotkunyrkkeilyssä kiertopotkuja potkutyynyihin jotain reilua 100 toistoa per jalka..... Noitten jälkeen combatissa ilmaa potkiminen ei tunnu enää ihan samalta :)

Mut se fiilis oli vaan niin mainio! Marja heitti hyvää läppää, musiikki oli hyvää ja ihmiset mukana menossa. Taidan tulla ensi viikollakin!! (Ellen sitten zumbaan eksy.)

Yhden huomion tein Fiiliksessä: Onkos ihmiset lähteneet jo joululomille? Combatissa olisi ollut vielä hyvin tilaa taistelijoille, ja combatin jälkeen alkavalle zumba-tunnillekaan ei ollut ryysistä. Ah, mä niin tykkään, kun tunnit ei pursua väkeä ja on tilaa hillua. Mä taidanki käydä urakalla tuolla Fiiliksessä nyt ennen joulua, ennen kuin tammikuussa  kaikki alkaa taas joulumässymorkkiksissaan treenaamaan :D

Ei kommentteja: