perjantai 24. toukokuuta 2013

No huh huh, tulipa hutkittua!

Combat-maraton - check!!! Tuli sitten puolitoista tuntia taisteltua. Välillä meinasi usko loppua, mutta Hennin tsemppauksella ja innolla jaksettiin loppuun asti. Hyvä me!!!

Varmaan moni muu minun lisäksi ajatteli ottaa alun rauhallisesti, että jaksaa varmasti loppuun asti. Puolisen tuntia menikin ihan kepoisasti, mutta sitten - ah, Pirates of the Caribbean - ei sitä voi himmailla, ei mitenkään! Tämä oli varmaan joku salakavala juoni, jotta viimeisetkin lusmuilijat ryhtyy tosi toimiin...

Tunnin kohdalla alkoi jo vähän tuntua. Jäljellä enää puoli tuntia maaliin.. Pakko, pakko, pakko jaksaa!! Onneksi biisit ja taistelut oli niin hyviä, että jotenkin se viimeinen puolituntinenkin hujahti aika nopeasti. No, myönnetään, kyllä se viimeinen kahdeksanminuuttinen oli p-i-t-k-ä.

Mutta ihan mieletön fiilis! Puolitoistatuntinen urakka takana, ja olo on kuin suuremmallakin voittajalla! Nyt voi hyvillä mielin kaivautua sohvan nurkkaan syömään jäätelöä katsomaan telkkaria.

Nähdään combatissa!

Ps. Maratonilla olleet: jakakaa tuntemuksianne - mitä kohtaa kolotti urakan jälkeen eniten? :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava maraton! Tälläisia maratoneja pitäisi olla vähintään kerran kuukaudessa. Mä olen sen verran vähän aikaa mätkinyt combattia, et kaikkee ei tajunnut, mutta väliäko, mukavaa oli. t.salla