sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Haaste niille, joiden kesäkuntoon 2013 -kampanja on alkanut koko alkuvuoden joka maanantai, mutta .... no, joku mutta siinä on sitten käynyt!

Maanantai on hyvä päivä aloittaa jotain uutta, eikö? Yhdistetään voimamme.

Kaikki, joilla alkaa kesäloma heinäkuun alusta, huutaa hep! Niin minullakin. Siksi ajattelinkin ottaa nämä seuraavat viisi viikkoa ennen lomaa vähän, hmmnn, tiukemmin. Ja haastan tulevat kanssalomailijat tähän mukaan. Tiedän, tiedän.. Kesällä maistuu jäätelö ja on vaikka mitä juhlia, lakkiaisia ja juhannusta sun muuta. Mutta en tarkoitakaan mitään totaalikieltäytymistä, vaan tässä viiden viikon haasteessa vain keskitytään vähän enemmän. Suunnitelma on seuraava:
1. syödään enemmän salaattia, kasviksia ja hedelmiä, eli toisin sanoen ehkä vähän kevyemmin (Pandan lakujäätelö ei täyttänyt odotuksia eikä taida auttaa palautumisessa, toim.huom.)
2. jumpataan - ei enempää eikä vähempää kuin aikaisemminkaan, mutta ne kerrat kun urheillaan, tehdään vähän enemmän, kovemmin, paremmin 
3. lisätään mahdollisuuksien mukaan hyötyliikuntaa (yök, mä niin inhoan tota sanaa)
4. juhlapöydän ruoista ja juomista valitaan vähän kevyempiä vaihtoehtoja ja santsataan maltillisesti
5. pidetään yksi palautteluviikko, jonka aikana keskitytään kehonhuoltoon.

Miltä kuulostaa? Oletko mukana?

Kannustin? Sovitaan, että me kaikki saadaan ostaa itsellemme uudet bikinit (tai kahdet) - ja me tullaan näyttämään niissä niiiiiiiin hyviltä! Tsemppiä treeneihin!

Ps. Tsekkaile hädän hetkellä bikiniuutuuksia esimerkiksi täältä, niin pysyy tsemppi yllä!

2 kommenttia:

Sloner kirjoitti...

kivaa idea ja olen mukana!
Itse en syö enää klo 18.30 jälkeen! Mutta aamu 6.00sta ilta 18.30 aamupalan,lounaan ja illalisen väliin mahtuu useita välipala herkkuja. Miten pysyisi lujana?

Heidi kirjoitti...

Kivaa! Sähän pysyt nyt jo lujana, jos et syö klo 18.30 jälkeen :) Mä en pystyisi: pakko saada jotain mussuttaa illalla tv:n ääressä :D Kellonajoilla ei kai sinänsä ole mitään väliä, jos kulutus pysyy sopivana. En tiiä olisko jotain terveellisempiä herkkuja? Itse syön makeanhimossa proteiinipatukkaa tai vaikka mehujätskiä! Paljon helpompaa kun syö jos tekee mieli mutta kohtuudella. Herkkujakaan ei tee niin mieli, jos syö tarpeeksi ruokaa.. Mutta tohon lujana pysymiseen en taida keksiä jujuja, en taida olla siinä kovin hyvä :) Onko muilla lukijoilla jotain jippoja?