torstai 6. maaliskuuta 2014

Kolme erää kuntopotkunyrkkeilyä

Vihdoin viimein liikuntavire on noussut omalle tasolleen, eli minun loistoyksilön ollessa kyseessä, ihan tooosi korkealle! :)

Eilen illalla vaivauduin pitkästä aikaa kuntopotkunyrkkeilyn iltatunnille (Gentailla melkeinpä kaikki nyrkkeilyt on arkena klo 20-21, mikä on joskus _vähän_ tylsää). Alkupuolisko tunnista tehtiin helppoja näyttöjä ja treenailtiin ihan peruslyöntejä. Loppupuolisko tunnista käytettiin hienvalutukseen, kiroiluun, ähkimiseen, korviahuumaavan kovaäänisen musiikin kuunteluun ja tiukkiin eriin. Jokainen erä näytti tältä:
1. 40 sek suoria lyöntejä pistareihin (niin nopeasti kuin se on mahdollista > hapota kädet)
2. 20 sek sprawl eli hypätään lattiatasoon päkiät ja lantio maassa, kädet jää suoraksi kannattelemaan ylävartaloa, ja siitä ponkaistaan takaisin otteluasentoon, toistoja niin monta kuin ehtii (helvetillinen liike > syke 200)
3. 40 sek lyöntejä pistareihin
4. 20 sek breakdance (päkiät ja kädet maassa, matalasti "nelinkontin", pujotetaan jalka vastakkaisen jalan alta ja toinen käsi irtoaa lattiasta, jotta kropan saa käännettyä auki > syke 200)
5. 40 sek lyötejä pistareihin
6. 20 sek vuorikiipeily (kädet suorina lattiaa vasten vedetään polvi rintaan > peruskärsimysliike > syke 300).

Ja tämän ihanuuden jälkeen 2 minuutin tauko ja koko kierros uudestaan. Ja sitten vielä kerran. Voisi kuvitella, että kun noi työajat on noin lyhyet, että eihän se tunnu missään, mutta voin kertoa, että jos ton ekan rundin lyö täysiä, niin mulla ainakin jo tokan erän ekat lyönnit hapotti käsiä aika pahasti). Ihmeen monta sprawliakin sitä ihminen ehtii 20 sekunnissa. Niin monta, että sen jälkeen lyöminen tuntuu lepotauolta. Ennen kuin alkaa taas polttaa käsiä.

Ihan hemmetin hyvät treenit! Näitä lisää ja oon kesällä ihan huippukunnossa!!

Ei kommentteja: